📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Reklama ok, ale gra to gówno
Gdyby gra miała grafikę choć w połowię taką jak na tym filmiku (co już jest możliwe, szczególnie biorąc pod uwagę ogromny budżet każdej z części CoD) to byłby git. Ale po co zaopatrzyć się w nowy engine, skoro można katować ten sam od 7-8 lat...
nie wierze... musiałyby być tam nocne kluby,śliskie kocyki i dużo progów
FPSRussia!
Ja tam wolę zagrać w Wiedźmina jeszcze raz, niż choćby ściągać jakąkolwiek część CoD'a po Black Ops.
Ja tam wolę zagrać w Wiedźmina jeszcze raz, niż choćby ściągać jakąkolwiek część CoD'a po Black Ops.
Ale pierdolicie. Nie ma to jak wejść w temat, którego się nie lubi i narzekać. COD jest super, a jakby miał nie wiadomo jaką jakość to byście narzekali, że Wasze złomy nie dają rady i gra się tnie lub w ogóle nie chodzi.
Jakby nie było narzekania w komentarzach, to bym pomyślał, że wszedłem na zagraniczne forum i kliknąłem tłumaczenie strony.
Ach ta polaczkowatość.
@Dragonin
To co ty wolisz, to mnie obchodzi co zeszłoroczny śnieg.
Ach ta polaczkowatość.
@Dragonin
To co ty wolisz, to mnie obchodzi co zeszłoroczny śnieg.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów