Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zauważyliście , że na każdym filmie gdzie biją się czarni zawsze wybiegają ich całe stada?
KULTYWATOR - to pewnie murzyni bogatszych właścicieli. Oni mają ich na pęczki to i stadnie trzymają.

nauczyla sie malpa kilku słów i caly czas w kolko je powtarza...
Co to k🤬a za gówno? Test na cierpliwość? Czekałem ponad półtorej minuty, żeby zobaczyć spasłego smolucha, który się tylko buja.
jak mnie te cz🤬chy wk🤬iają to szok :O
jakbym mieszkal w usa to bym został j🤬ym rasistą !
Jak oni sie zachowuja ? jak zwierzęta !! powinni wszystkich asfaltów , ktorzy sie tak zachowuja wywieźć z powrotem do afryki . Albo wyłożyć nimi autostrady w PL , jakis pozytek by chociaz był .
p.s. nie mam nic do asfaltów ale jak widze te filmy to ciesze sie ze jestem biały .

jakbym mieszkal w usa to bym został j🤬ym rasistą !
Jak oni sie zachowuja ? jak zwierzęta !! powinni wszystkich asfaltów , ktorzy sie tak zachowuja wywieźć z powrotem do afryki . Albo wyłożyć nimi autostrady w PL , jakis pozytek by chociaz był .
p.s. nie mam nic do asfaltów ale jak widze te filmy to ciesze sie ze jestem biały .
pepsko, ja na filmie nie widzę żadnych "mudźinów" i w ogóle kim są ci "mudźini" bo przeszukałem cały internet i qrwa nie ma żadnej informacji

fakt wiem ze słowo "mudźin" was denerwuje , ale widzac takie produkcje to słowo sie samo pojawia . To niech jakis mod to wyedytuje i niech napisze " asfalt","cz🤬ch","murzyn" . Mi to obojetnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie