📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Dużo wrzut ostatnio z coverami aż mi wstyd że nie potrafię zagrać wlazł kotlet na płotek nawet na grzebieniu.
Jedyna słuszna wersja
@up
Głos Kukiza w tym kołwercu brzmi całkiem nieźle. Jest fajny przaśny power
Głos Kukiza w tym kołwercu brzmi całkiem nieźle. Jest fajny przaśny power
za Sabbath'ów zawsze piwko!
@up a "może to kwestia cycków"
podejrzewam że tak co do Kukiza to całkiem fajny ten kawałek ale ciężko minutę muzyki nazwać coverem, a apropo polskich coverów przypomniał mi się chyba miszcz wszechczasów
podejrzewam że tak co do Kukiza to całkiem fajny ten kawałek ale ciężko minutę muzyki nazwać coverem, a apropo polskich coverów przypomniał mi się chyba miszcz wszechczasów
filmik gówno, wersja od piersi rozpierdol
youtube.com/watch?v=eXVVqRx4OLE
youtube.com/watch?v=eXVVqRx4OLE
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów