ale jakby to jemu coś zepsuć to pewnie całe stado dindu nuffinów by zaraz się zleciało aby zatłuc na śmierć
ale jakby to jemu coś zepsuć to pewnie całe stado dindu nuffinów by zaraz się zleciało aby zatłuc na śmierć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może to już zaleci stereotypem ale mi nikogo nie żal kto sobie takie gówno sprowadził. Mam tylko nadzieje, że my nie ucierpimy mocno na tym, że małpy i mocno opalone "ofiary wojen" rozkurwiają inne państwa od środka.
tak, ten sprzedawca, któremu nyger rozjebał stoisko, na pewno go tam sprowadził . Nam nie potrzeba syfu w postaci małp czy mocno opalonych, mamy nacjozjebów, lewaków, patoli-dzieciorobów i pis u władzy
No i mamy jeszcze ciebie. Rzeczywiście, więcej czarnuchów nam nie trzeba.
Oczywiście nie pomyślisz że to dzięki tym nacjozjebom i pisowi nie masz arabów i czarnuchów na ulicach...ale logika w polsce jest mocno poszukiwana więc rzyczę tylko powodzenia...może znajdziesz.
Oczywiście nie pomyślisz że to dzięki tym nacjozjebom i pisowi nie masz arabów i czarnuchów na ulicach
Logika typowego PiS-iora - nieważne, że nas okradają socjalistyczne kurwy, przynajmniej nie mamy "uchodźców"!
Bo to jest największy problem tego zasranego świata - ciapaci i czarnuchy!
A nie mamy ich tylko dlatego, że PiS to populiści, a większość idących do urn to zmanipulowane bydło - do którego jak widzę należysz.
Bo to jest największy problem tego zasranego świata - ciapaci i czarnuchy!
A nie mamy ich tylko dlatego, że PiS to populiści, a większość idących do urn to zmanipulowane bydło - do którego jak widzę należysz.
Istotnie jest to aktualnie największy problem. Całkiem sprawnie destabilizują kraje lepiej rozwinięte gospodarczo od Polski. Co najgorsze jest to trend rozwijający się i bez zdecydowanej reakcji ze strony społeczeństwa albo rządzących może się wydarzyć coś gorszego niż obecne 2 zamachy tygodniowo i 50 gwałtów. Póki jesteśmy od tego syfu oddzieleni granicami ten poważny problem bezpośrednio nas nie dotyka.
@ Majkizrpgw
No i mamy jeszcze ciebie. Rzeczywiście, więcej czarnuchów nam nie trzeba.
Oczywiście nie pomyślisz że to dzięki tym nacjozjebom i pisowi nie masz arabów i czarnuchów na ulicach...ale logika w polsce jest mocno poszukiwana więc rzyczę tylko powodzenia...może znajdziesz.
Jesteś debilem totalnym
Ciapaci NIE CHCĄ do nas przyjeżdżać, od tego zacznijmy, oni jadą do Niemiec i Francji gdzie jest bogactwo i socjal a nie do Polski.
Nawet jakbyśmy się zgodzili na te zasrane kwoty to oni by i tak od nas spierdolili, bo enklawy dzikusów są w Niemczech, Francji, UK, tam mają całe to swoje ziomkostwo a nie w Polsce.
Na zachodzie mają swoich znajomych, swoje gangi, swoje rodziny i całą infrastrukturę, dzielnice etc.
Gdzie Ty masz kurwa rozum?
Polacy spierdalają z Polski milionami na zachód do normalnej pracy bo w Polsce nie ma nic prócz pracy za 1400 zł u wyzyskiwacza, z zasiłków dla bezrobotnych nie przeżyjesz, chyba że w biedzie jako pies w budzie zabitej dechami jak cyganie w Maszkowicach, a ty mi tu pierdolisz, że banda dzikusów, która przyjeżdża by żyć na zasiłkach jak pan siedziałaby w Polsce? Ty jesteś kurwa głupi, masz mózg wyprany propagandą
Wystarczyło postraszyć polaczków cebulaczków islamską dziczą oraz dać im 500 zł za ruchanie z ich własnych pieniędzy i polecieli głosować na PiS wierząc, że państwo im coś daje oraz że ciapaki chcą do nas przyjeżdżać
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że te tępe debile nie mieli alternatywy zamiast PO i PiSu, bo kurwa mieli w postaci Kukiza, ale wybrali to samo socjalistyczne gówno.
Ten naród polaków-robaków jest tępy i do szpiku kości socjalistyczny, lewicowy.
A nacjo-robaki-prawaki jeszcze mają kurwa do mnie pretensję, że obrażam własny naród i bezczelnie nazywają mnie lewakiem - cytując pana Stonogę - "jesteście bandą narodowych kurwiów, nieudaczników" To ten naród, o który macie taki ból dupy jest lewacki, socjalistyczny bo to ten jebany naród głosuje na socjalistów a nie ja, to ten naród głosuje albo na pobożnych socjalistów z PiSu albo na niepobożnych socjalistów z PO udających wolnorynkowców, liberałów... "narodowi polscy idioci".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów