📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Żeby tylko sobie cycochów nie uszkodziła
Pewnie szybko kroi warzywa na zupę.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
i piwko za ulubioną zbroje futrzaną
aj tam tańczy.. i tak to dla cycków oglądacie ;p
Nawet nie można sie podniecić przy jej tańcu, bo strach o przyrząd jest większy.
Ależ ona musi skrobać ziemniaki...
Piwo za Morrowinda :]
Po chwili naszła mnie pewna wątpliwość. Po co uczyć się tej "sztuki"? Nie jest to jakoś super spektakularne, a wątpię, żeby w walce się przydało
Piwo za Morrowinda :]
Po chwili naszła mnie pewna wątpliwość. Po co uczyć się tej "sztuki"? Nie jest to jakoś super spektakularne, a wątpię, żeby w walce się przydało
Xena wojownicza Piczka
kurwa czy oprocz takich zidiocialych komentarzy jak wyzej ja pierrdole klawere zalalem w lapku i musze korzystac z tej on-screen ja jebie koniec j6uz nie komentuje
Christopher Paolini
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów