18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Błędne tagi
~Imperator • 2013-01-10, 14:29
W związku z tym iż na sadolu pojawia się coraz więcej błędnie otagowanych tematów, wstawiajcie tutaj takie perełki...

Modowie wstawiają nam warny za duble, ale jak tu znaleźć filmik jeśli jakiś gimbusek i nie tylko, wpisuje tagi zupełnie nie związane z tematem i treścią filmu ?

Podam przykłady:
sadistic.pl/silownia-zrob-to-sam-vt166159.htm1730442

sadistic.pl/miss-polski-2012-vt158797.htm

A tu przykład jak po mojej uwadze autor jednak potrafił umieścić sporo tagów, wcześniej miał 3... tagi, ( maczeta, tłum, krew ) ja za ten filmik dostałem warna bo Pan kac uznał słusznie że to dubel ( pomijam że warn za pojedynczy dubel, nie 10 a 1 ).

sadistic.pl/samookaleczajace-sie-allahy-akbary-vt166461.htm

Źle otagowanych tematów przybywa i może warto wskazywać nie tylko modom ale i innym użytkownikom takie błędnie otagowane tematy.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
d................r 2013-07-13, 21:53
sadistic.pl/dlaczego-nie-warto-krasc-vt197892.htm

Tagi: złodziej :: fail :: wpierdol :: porażka

Proponuję dodać: zamieszki, francja, policja, psg, mistrzostwo

-----------------------------------------------------------------------------------

sadistic.pl/gw...dow-vt69623.htm

tagi: gwiezdne wojny :: miecz świetlny :: francuzi

Proponuję dodać (wg regulaminu): gwiezdne, wojny, miecz, świetlny, jedi, star, wars

-----------------------------------------------------------------------------------

Kolejny mistrz tagowania, dla którego wszystko jest "śmieszne" i "głupie".

sadistic.pl/pikej-vt214673.htm2327526

Propozycja, w razie czego: rap, pikej, piotr, kukulski, tvn, ddt, dzień, dobry

Jeśli to w ogóle wyjdzie już na wstępie warto zmienić tagi, a koledze zwrócić delikatnie uwagę jak się powinno tagować, bo jego każda wrzuta jest tagowana w taki sam sposób.
Zgłoś
Dannyk 2013-07-16, 12:15
lajtowy napisał/a:

Proponuję dodać (wg regulaminu): gwiezdne, wojny, miecz, świetlny, jedi, star, wars

Właśnie wg. mnie źle rozumujesz dodawanie tych tagów, ponieważ tag "gwiezdne wojny" będzie oznaczał co innego niż "gwiezdne" i "wojny". Tak więc jeżeli tak jest nierozłączny to nie można go rozdzielać. Tutaj masz przykłady:

(przypuśćmy szukamy filmu " Szklana Pułapka")

Tag: "Szklana pułapka" lepiej nam wyszuka film
Tag: "Szklana" czy "pułapka" może odnosić się do całkiem innych rzeczy.
Zgłoś
d................r 2013-07-16, 23:12
Ja wyszukuję według regulaminu, czyli po jednym słowie. Tak więc jeśli mam szukać "Gwiezdnych wojen" czy "Szklanej pułapki" wpisuję po prostu dwa tagi. A jeśli szukam to potem muszę po dwóch tagach, bo ludzie nie stosują się do regulaminu.
Zgłoś
~Sunday 2013-07-17, 10:51 2
lajtowy napisał/a:

Ja wyszukuję według regulaminu, czyli po jednym słowie.

Bardzo Cię proszę wskaż mi miejsce gdzie to wyczytałeś, bo jesteś w błędzie.
Zwróć uwagę, że w regulaminie jest mowa o rzeczownikach, czasownikach, przymiotnikach, ale także są tam wymienione nazwy własne i przykłady o których tutaj mowa jako takie należy traktować.

Mało tego. Tagujesz niepoprawnie i nie stosujesz się do instrukcji z podwieszonego tematu - Jak poprawnie tagować tematy.

Cytat:

1) Unikamy tagów opisowych, składających się z więcej niż jednego słowa, o ile ich rozdzielenie nie spowoduje utraty znaczenia.

Dobrym tagowaniem będzie "michael jackson,władca pierścieni"

Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości i od tej pory zastosujesz się do tych prostych i logicznych zasad, bo "gwiezdne wojny" to "gwiezdne wojny", a nie "gwiazda,wojna" i analogicznie szukając "szklanej pułapki" nie powinno się wpisywać "szkło,pułapka".

Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w przyszłym poście.
Zgłoś
d................r 2013-08-01, 23:14
SundayGrill napisał/a:

Bardzo Cię proszę wskaż mi miejsce gdzie to wyczytałeś, bo jesteś w błędzie.
Zwróć uwagę, że w regulaminie jest mowa o rzeczownikach, czasownikach, przymiotnikach, ale także są tam wymienione nazwy własne i przykłady o których tutaj mowa jako takie należy traktować.

Mało tego. Tagujesz niepoprawnie i nie stosujesz się do instrukcji z podwieszonego tematu - Jak poprawnie tagować tematy.

Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwości i od tej pory zastosujesz się do tych prostych i logicznych zasad, bo "gwiezdne wojny" to "gwiezdne wojny", a nie "gwiazda,wojna" i analogicznie szukając "szklanej pułapki" nie powinno się wpisywać "szkło,pułapka".

Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w przyszłym poście.

Widzisz jak długo byłem w błędzie, nie pamiętam gdzie to wyczytałem, a coś takiego miałem w głowie.

Co nie zmienia faktu, że jest różnica przy wpisywaniu "gwiazda, wojna" a "gwiezdne, wojny" jako dwóch tagów

sadistic.pl/drzemka-w-toi-toiu-vt218806.htm

Widziałem to już tu, ale jest chyba tak samo otagowanie jak i ten. W razie czego proponuję dodać: toi toi, pijany, najebany, kask, budowlaniec, gówno, smród.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-08-01, 23:33
lajtowy napisał/a:

jest różnica przy wpisywaniu "gwiazda, wojna" a "gwiezdne, wojny" jako dwóch tagów

A najlepiej użyć pojedynczego tagu "gwiezdne wojny".
I o to użytkownikowi SundayGrill najprawdopodobniej chodziło.
Zgłoś
~Sunday 2013-08-25, 20:03
Czy któryś z moderatorów może wytłumaczyć użytkownikowi krotki_siusiak, że jesteśmy na polskim forum, piszemy w języku polskim i litery powinny być diakrytyzowane.
Ten użytkownik niestety tego nie robi. Nawet w swojej nazwie użytkownika ma "o" zamiast "ó".

Problem polega na tym, że zakładając temat daje takie tagi jak: zdjecie, ciekawosc, sex, corka, wodka czy przytomnosc.
Przecież takie wyrazy nie istnieją.
Koleś taguje słabo, ale niech to chociaż robi poprawnie.

Jego podpis.
"Zajebali mi ALT. Wiesza mi sie guzik M. Zle sie z tym czuje, ale daje rade. Prosze mnie nie przezywac."

Ogólnie częste i świadome §4.8.
Zgłoś
~Angel 2013-08-25, 20:07 2
SundayGrill,

Rozwiązałem problem z jego klawiaturą.

Zgłoś
d................r 2013-09-03, 21:57
sadistic.pl/zvvyciezcy-vvinners-vt227034,30.htm2476696

Złe targi, wręcz tragiczne. Szczerze mówiąc jestem wyjebany jak traktor po żniwach i nie mam sił nawet wymyślać poprawnych, mam nadzieję, że ktoś to zrobi. I prośba jeszcze o poprawę tagów z mojej wypowiedzi wyżej o toi toiu.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-10-02, 23:35
Czy autentycznie nie można karać debili którzy nie umieją tagować?

sadistic.pl/nie-tak-mialo-byc-vt234007.htm
Zgłoś
c................r 2013-10-04, 11:08
No Panowie i Panie, to już kurwa przesada:

sadistic.pl/ms-w-etiopii-vt54452.htm431748

I przez to mi @SundayGrill temat wyjebał, bo nie znalazłem odpowiedniej treści.
Za takie tagi i w ogóle za tagi niezwiązane z danym tematem powinno być W5, może się wreszcie nauczą poprawnie tagować i zakładać tematy!
Może wtedy mniej debili będzie na portalu i właściwy poziom tego miejsca zostanie zachowany?
Zgłoś
~Angel 2013-10-04, 13:22 1
clubber84,

kawałów nie szukaj po tagach ale po wyrazach - szybciej i łatwiej a tagi faktycznie z dupy

Zgłoś
Mizantrop 2013-10-04, 14:00
Angel napisał/a:

clubber84,

kawałów nie szukaj po tagach ale po wyrazach - szybciej i łatwiej a tagi faktycznie z dupy

Są ćwierćinteligenci, którzy w treści postów też nie używają znaków diakrytycznych i ani google ani szukajka po wszystkich słowach nie wyszukuje dowcipów.

Przykład - sadistic.pl/zart-o-sasiedzie-z-pakistanu-vt234178.htm

Ps. Teraz zauważyłem, że to ten mistrz od tagów
Zgłoś
~Sunday 2013-10-22, 17:30
sadistic.pl/przyszlosc-vt238907.htm

Tagi: age.fap.age :: przyszlosc

Co to jest do chuja ciężkiego?

Nie mam w zwyczaju narzekać na tagowanie innych, ale to już jest przegięcie pałki!

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-10-22, 17:50 ]
nagroda przyznana
Zgłoś
CrazyEdek 2013-10-26, 9:47
sadistic.pl/soczysty-pierd-vt238823.htm

Tagi: gruba :: kobieta :: pierdzi

Proponuję: Tagi: krzyk :: pierdnięcie :: strach :: kobieta :: komputer

a poza tym... coraz częściej tematy lepiej otagowane lądują w było. Proponuję jak już to usuwać jak już było z dobrymi tagami a nie walić wszystko do "było" ale przed tym poprawić tagi, dobrze otagować tematy które przeszły na główną
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem