Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Film spiderman(2002) to jeden wielki błąd. Sam fakt, że Peter w tym filmie sam produkuje pajęczynę jest błędem, już nie wspomnę o doborze aktora i jego przedstawieniu. Peter Parker, tylko na początku był pizdą, później już nie dał sobie w kaszę dmuchać - Tobey w tym filmie jest pizdą cały czas, tylko w stroju "normalnieje". Chujowe.
Mylisz się, Spider-Man przez długi czas używał wyrzutni sieci, lecz w komiksach po pewnym czasie sam nabył zdolność produkcji sieci przez organizm, którą znów stracił w sadze One More Day. Lecz fakt faktem przez pewien okres czasu nie potrzebował wyrzutni. A co do bycia popychadłem to też nie jest prawdą ponieważ przez długi czas ukrywając swą tożsamość, dalej udawał popychadło. Radzę troszkę poczytać zanim się wypowiesz. Po za tym w różnych uniwersach Peter jest zawsze inny np. w Ultimate jest nastolatkiem, w Noair ugryzł go magiczny pająk i jest słabszy od innych Spider-Manów, a w niektórych uniwersach Spider-manem jest w ogóle kto inny np w komiksie Bullet Points poznajemy Spider-Mena którym jest Bruce Banner.
Dark Knight Trilogy ma nierówne filmy ale każdy jest świetny.Na dzień dzisiejszy DKR=Dk>BB.
Panie Nolan,Spielberg zbierzcie siły i proszę o Superman Vs Doomsday.
Mylisz się, Spider-Man przez długi czas używał wyrzutni sieci, lecz w komiksach po pewnym czasie sam nabył zdolność produkcji sieci przez organizm, którą znów stracił w sadze One More Day. Lecz fakt faktem przez pewien okres czasu nie potrzebował wyrzutni. A co do bycia popychadłem to też nie jest prawdą ponieważ przez długi czas ukrywając swą tożsamość, dalej udawał popychadło. Radzę troszkę poczytać zanim się wypowiesz. Po za tym w różnych uniwersach Peter jest zawsze inny np. w Ultimate jest nastolatkiem, w Noair ugryzł go magiczny pająk i jest słabszy od innych Spider-Manów, a w niektórych uniwersach Spider-manem jest w ogóle kto inny np w komiksie Bullet Points poznajemy Spider-Mena którym jest Bruce Banner.
Daj źródło to chętnie poczytam. Po pewnym czasie sam produkował sieć ? Ok, a tutaj od początku więc chujnia.
Daj źródło to chętnie poczytam. Po pewnym czasie sam produkował sieć ? Ok, a tutaj od początku więc chujnia.
Polecam odwiedzić stronę Avalon Marvel tam jest wszystko ładnie opisane jacy są Spider-Mani i ile jest światów. A jeśli chodzi o same komiksy to Polecam odwiedzić strony grup translacyjnych:
- Okami Reunion
- Comics Flying Circus
- Grumik
Mają masę komiksów przetłumaczonych na język polski z Spider-Manem. Polecam szczególnie Ultimate Spider-Man który jest moim ulubionym komiksem osadzonym w świecie gdzie Peter Parker ma 15 lat gdy zaczyna być superbohaterem ;] No i oczywiście sagę One More Day która pokazuje tragiczne wydarzenia z życia Spider-Mana. No i na dokładkę polecam nowy komiks Scarlet-Spider opowiadającą o klonie Petera Kainie, niestety komiks po angielsku ale jeśli znasz język i interesujesz się to naprawdę warto, szczególnie z względu że komiks ma dopiero 8 nr więc łatwo za nim nadążyć nie czytając 800 numerów ;].
Jak byś miał jeszcze jakieś pytania wal na PW.
One More Day która pokazuje tragiczne wydarzenia z życia Spider-Mana
To chyba o śmierci Gwen Stacy ?
Ostatnio próbowałem na stronie Marvela czytać, ale tylko pierwsze kilka strona się da.
To chyba o śmierci Gwen Stacy ?
Nie, o śmierci cioci May i o tym jak Peter ucieka przed prawem po tym jak nie zgodził się poprzeć aktu rejestracji super ludzi. Podczas tego eventu Spider-Man jest przestępcą wyjętym z pod prawa i dzięki wydążeniom z tej sagi znów wraca do bycia superbohaterem z można powiedzieć ''czystym kontem''. Ale radzę przeczytać samemu bo nie chcę za dużo spoilerować co i jak się wydarzyło. I nie radzę czytać na stronie Marvela bo oni mają tylko do zachęcenia do kupienia komiksów w Stanach, chodź w każdy wtorek faktycznie dają kilka starych komiksów do poczytania za darmo. A nazwy grup które ci podałem i Avalon Marvel to polskie strony fanowskie. Na Avalonie są opisy bohaterów i ogólne informacje z świata, a grupy translacyjne mają ogromny wybór komiksów do pobrania z Spider-Manem, X-men, Avengers, Punisherem i innymi z Marvela jak i z DC czyli Batman, Superman, Aquamen, Green Letern itp ;] Wszystko za darmo od fanów dla fanów.
Ps. Sagę One More Day tłumaczy Okami Reunion
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów