📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Film spiderman(2002) to jeden wielki błąd. Sam fakt, że Peter w tym filmie sam produkuje pajęczynę jest błędem, już nie wspomnę o doborze aktora i jego przedstawieniu. Peter Parker, tylko na początku był pizdą, później już nie dał sobie w kaszę dmuchać - Tobey w tym filmie jest pizdą cały czas, tylko w stroju "normalnieje". Chujowe.
Jak już próbujesz używać angielskiego, to używaj go poprawnie. Ale dobrze, że trenujesz. W poniedziałek, na pewno Ci się przyda
bystrzacha:
+1000 do zajebistości.
+3000 następne gwarantowane za: "Pan Wołodyjowski błąd w kadrze"..., dużo ciekawszy przykład, chociażby z racji dystansu epok...
i to przed "powrotem do przyszłości"
pozdrawiam
+1000 do zajebistości.
+3000 następne gwarantowane za: "Pan Wołodyjowski błąd w kadrze"..., dużo ciekawszy przykład, chociażby z racji dystansu epok...
i to przed "powrotem do przyszłości"
pozdrawiam
Jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby siedzieć w domu i wyłapywać błędy w filmach.
Kurwa jak oglądam film, to czerpie fun z fabuły, akcji, itp a nie patrze z wybałuszonymi gałami czy kurwa jakiś bohater ma zapięty guzik z lewej strony a za 3 sekundy ma z prawej, czy ma wyjebany kieł, czy jedynkę. I się potem nie podniecam, ze jaki to ja jestem zajebisty bo to wychwyciłem. Ja pierdole. Ciekawe czy w szkole też tacy jesteście !
A ja się czepne do czego innego tam gdzie ktoś usiłuje pokazać błąd z pistoletem i nożem widać wyraźnie że pistolet mu wypada to wyciąga nóż... Jak już ktoś się czepia takich pierdół niech robi to dokładnie...
Dobra kij... widzę w czym problem, moja wina
Dobra kij... widzę w czym problem, moja wina
Kurwa co za idiota siedzial przed tym godzinami i dopaczywał sie tych jebanych bledow ktorych i tak nie widac... ja pierdole KURWA MAC !!!!!
Przepraszam, poniosło mnie.
Przepraszam, poniosło mnie.
Super, film z 2002, mamy 2012, facetowi zajęło 10 lat wyłapanie tych błędów. Za kolejne 10 będzie podobny filmik z błędami w Avatarze...
Pistolet/Knife - To nie błąd (1;31) widać ze wyciągnął nóż i wyrzucił pistolet
Błędem jest pokierować swoim życiem tak, żeby zajmować się takimi pierdołami jak wyszukiwanie błędów w filmach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów