Korzystając z uroków weekendu obejrzałem sobie dziś wszystkie 6 filmów z serii Gwiezdne Wojny i oto natrafiłem na dość ciekawą i obszerną video recenzję, która wytyka błędy twórcom gwiezdnych wojen.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Bądź pan człowiekiem i wesprzyj rodaka, wrzucając klipy na "sadol player", bo mam w pracy zablokowany youtube.
Hmm... Kurwa co za czasu. Ja mam YT dostępne, ale całe inne video zablokowane (Sadol, vimeo itp).
Za materiał piwko.
Za materiał piwko.
Facet ma tak kurewsko irytujący głos że wyłączyłem po 4 minutach.
Brzmi jak Super Kami Guru z Abridga
typ musi ważyć gdzieś z 300kg
Kurwa pierdoli przez 3/4 czasu o innych gównianych rzeczach, zamiast się skupić na błędach i rzeczowo i na temat. Ni chuja nie ma piwa !
Jego głos jest tak wkurwiający, że nawet nie włączyłem.
gwiezdne-wojny.pl/Tekst/1127/1
ech obejrzałem tylko 1 filmik i najfajniejszym momentem jest piwnica tego Pana moment: 16:45-17:40
Gość opowiada jak to dużo pierdolenia zamiast konkretów w nowszych GW, samemu pierdoląc średnio 30 minut. Oh ironio
all up@ Fajnie wypowiadać się tak barwnie o gościu, którego nigdy nie widzieliście ani nawet w pełni nie wysłuchaliście No chyba, że tak tylko perdolicie robiąc fanboy`ską zasłonę z . Sam bardzo lubię GW ale po takich materiałach jak te od tego gościa patrzę na to bardziej krytycznie. Choć nadal GW uwielbiam. Przede wszystkim, zaskoczyło mnie, że sukces i (powiedzmy) geniusz GW to w znacznej mierze przypadek/cud. Co do zjbanego głosu, przez (niby) który wy odpadliście po kilku chwilach - to ja go kuźwa pokochałem. Wątpię by był to jego naturalny głos (trzeba być idiotą by nie zrozumieć, że może to być element show ) - to raz, dwa - jest oryginalny (zazwyczaj w reckach jest szybko, głośno i z hcujowymi cięciami) i trzy - zajbiście pasuje do późniejszych sadolowych wstawek . Aż dziw, że YT tego nie wyjbał
W skrócie dla tępaków: podobało mi się i ma prawo się podobać podobnym zjbańcom, więc poluzować nieco zwieracze, bo tym razem to nie żadne hcujstwo.
W skrócie dla tępaków: podobało mi się i ma prawo się podobać podobnym zjbańcom, więc poluzować nieco zwieracze, bo tym razem to nie żadne hcujstwo.
Fajne nagrania z czarnym humorem. Facet zwrócił mi uwagę na rzeczywiste dziury fabularne oraz na to, że zrobienie dobrego filmu, to trudna robota. Choćby te cechy osobowości danych postaci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów