18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
blink 182
s................7 • 2010-01-11, 2:52
bardzo ciekawa twórczość

Zgłoś
s................7 2010-01-12, 0:02
DeMonica napisał/a:

Sex Pistols. Niby to 'dwa akordy, darcie mordy' ale wolę słuchać ich niż gościa , który śpiewa 'I Wanna Fuck The Dog in the Ass'.

zajebiscie ze wyciagasz wnioski na temat zespolu po jednej piosence, jak ja kurwa nienawidze takich ludzi
Zgłoś
gego67 2010-01-12, 0:09
frogu1 napisał/a:

każdy punk śmierdzi kałem starymi ludźmi

Nie żebym był niemiły, czy cóś, ale sam śmierdzisz.

W laboratorium diabła krew spływa do wiadra
Opętany kapłan chłosta się przy pomocy kabla
Układając na ziemi z bezgłowych ciał pentagram
Zgłoś
DeMonica 2010-01-12, 0:16
sakara87 napisał/a:

zajebiscie ze wyciagasz wnioski na temat zespolu po jednej piosence

Znam twórczość Blink 182, to jest raz. Pisałam akurat o tej konkretnej piosence, to jest dwa. Nie podoba mi się ona, więc wyraziłam swoje zdanie, to jest trzy.

I'm not your type.
I'm not inflatable.
Zgłoś
T................n 2010-01-12, 1:42
Punk to brud, wiec Blink dla mnie sie nie zalicza do punka.
Zgłoś
szysza 2010-01-12, 2:26 1
Pff... Blink ma tyle wspólnego z punkrockiem, co peja, że zacytuje Cymesa...
Tu masz coś porządnego. ;]

Im mniej cię co dzień, miodzie -
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Zgłoś
S................D 2010-01-12, 21:43
frogu1 napisał/a:

Powiedz to mądralo w oczy prawdziwym punkom, a zobaczysz ze cieżko pisze sie takie glupie posty z polamanymi rękami i podbitymi oczami ; >
Zgłoś
~Vuko 2010-01-12, 22:29
frogu1 napisał/a:

Zamknij ryło jak nie słyszałeś nic poza dźwiękiem obierków wpadających do koryta.

Nie przepadam za punkiem (ale Blinka uwielbiam) ale to co ta Ropucha pisze, nadaje się tylko i wyłącznie jako srajtaśma.
Zgłoś
t................l 2010-05-09, 14:47
uwielbiam tą piosenkę. ;D
Zgłoś
hedd 2010-05-09, 15:22
Pierdolicie, pierdolicie, ale może w końcu któryś mądrala w końcu wyjaśni, jaki rodzaj muzyki gra ten cały Blink. Bo są osoby (ja), które nigdy nie słuchały tego zespołu i nie wiedzą, jaki to genre. A piosenka jest w porządku.
Zgłoś
Lashlo 2010-05-11, 19:03
hedd napisał/a:

Pierdolicie, pierdolicie, ale może w końcu któryś mądrala w końcu wyjaśni, jaki rodzaj muzyki gra ten cały Blink. Bo są osoby (ja), które nigdy nie słuchały tego zespołu i nie wiedzą, jaki to genre. A piosenka jest w porządku.

lastfm.pl/music/blink-182/+tags
Zgłoś
marcincore 2011-05-03, 3:07
Blink 182 to bardzo ciekawy zespoł , odrazu przerpaszam za wszystkie błedy które teraz zrobie (ale mam kaca i jest późno)
Poczatkowo nazywali sie po prostu Blink zaczeli grac w latach 90 ich pierwsza płyta miała punkowy posmak 2 Płyta miała tego posmaku zdecydowanie mniej z każda płyta zespoł wpadał w komercje trąc moc , ale kto powiedział ze komrecja jest słaba?
ich kawałki które pokazały sie w mtv moim zdaniem też sa dobre ale bardziej to juz jest cos w stylu wygłupów i durnych tekstów te kawałki z 3 Płyty sa tylko do poprawienia sobie humoru tak jak prawie wszystkie kawałki blinka 182, kocham klimat american pie gdzie gra blink zajebista sprawa lata 2000
Gatunek z każda płytą sie zmieniał ale mozna nazwać to
Punk Popem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów