📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aż łezka się w oku zbiera .. w dodatku przypomina się American Pie ... czemu teraz takiej muzy nie robią ?
blink wróc!!! Kooron ma racje nie ma juz takiej muzyki...a szkoda!
Kinderpunkowa muza. Jeszcze Avril tutaj dajcie.
oh no to byla dobra muza oj sory to jest dalej dobra muza tylko nie powstaje nowa:(
mnie tylko boli fakt, ze wiekszosc tych gownianych komercyjnych produkcji dla 14 latek nazywa sie punkiem...
uwielbiam blink ;P PS. albo ja mam xujowe źródło albo wy jesteście z tyłu ;P (kszaq) pl.wikipedia.org/wiki/Blink_182
przeczytajcie poddział "Powrót i plany na przyszłość (2009-teraz)"
przeczytajcie poddział "Powrót i plany na przyszłość (2009-teraz)"
A pamiętacie jak to Travis się przypalił w swoim rozbitym samolocie ?? Jebany farciarz, tylko on i jego kolega raper sie uratowali. Gdzies na LL byl filmik z wozu policyjnego gdzie slychac jego jeki i wrzaski.
ejj.. to jest jedna z moich ulubionych piosenek, cudowne wspomnienia wracają, gdy jej słucham *.*
cinams napisał/a:
Kinderpunkowa muza. Jeszcze Avril tutaj dajcie.
zapodaj tutaj jakies ekstra super "słitasnej muzyki"ktorej sie słucha w twoim wieku cwaniaku
Sex Pistols. Niby to 'dwa akordy, darcie mordy' ale wolę słuchać ich niż gościa , który śpiewa 'I Wanna Fuck The Dog in the Ass'.
każdy punk śmierdzi kałem starymi ludźmi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów