📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
aż łezka się w oku zbiera .. w dodatku przypomina się American Pie ... czemu teraz takiej muzy nie robią ?
blink wróc!!! Kooron ma racje nie ma juz takiej muzyki...a szkoda!
oh no to byla dobra muza oj sory to jest dalej dobra muza tylko nie powstaje nowa:(
mnie tylko boli fakt, ze wiekszosc tych gownianych komercyjnych produkcji dla 14 latek nazywa sie punkiem...
uwielbiam blink ;P PS. albo ja mam xujowe źródło albo wy jesteście z tyłu ;P (kszaq) pl.wikipedia.org/wiki/Blink_182
przeczytajcie poddział "Powrót i plany na przyszłość (2009-teraz)"
przeczytajcie poddział "Powrót i plany na przyszłość (2009-teraz)"
A pamiętacie jak to Travis się przypalił w swoim rozbitym samolocie ?? Jebany farciarz, tylko on i jego kolega raper sie uratowali. Gdzies na LL byl filmik z wozu policyjnego gdzie slychac jego jeki i wrzaski.
ejj.. to jest jedna z moich ulubionych piosenek, cudowne wspomnienia wracają, gdy jej słucham *.*
zapodaj tutaj jakies ekstra super "słitasnej muzyki"ktorej sie słucha w twoim wieku cwaniaku
Sex Pistols. Niby to 'dwa akordy, darcie mordy' ale wolę słuchać ich niż gościa , który śpiewa 'I Wanna Fuck The Dog in the Ass'.
I'm not inflatable.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów