18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
blink 182
s................7 • 2010-01-11, 2:52
bardzo ciekawa twórczość

Zgłoś
rrdzony 2010-01-11, 8:01
Zgłoś
Kooron 2010-01-11, 8:33 1
aż łezka się w oku zbiera .. w dodatku przypomina się American Pie ... czemu teraz takiej muzy nie robią ?
Zgłoś
k................q 2010-01-11, 10:06
blink wróc!!! Kooron ma racje nie ma juz takiej muzyki...a szkoda!
Zgłoś
cinams 2010-01-11, 11:11 2
Kinderpunkowa muza. Jeszcze Avril tutaj dajcie.
Zgłoś
N................z 2010-01-11, 12:26
oh no to byla dobra muza oj sory to jest dalej dobra muza tylko nie powstaje nowa:(
Zgłoś
S................D 2010-01-11, 13:01 3
mnie tylko boli fakt, ze wiekszosc tych gownianych komercyjnych produkcji dla 14 latek nazywa sie punkiem...
Zgłoś
zavv 2010-01-11, 13:18
uwielbiam blink ;P PS. albo ja mam xujowe źródło albo wy jesteście z tyłu ;P (kszaq) pl.wikipedia.org/wiki/Blink_182
przeczytajcie poddział "Powrót i plany na przyszłość (2009-teraz)"
Zgłoś
domage 2010-01-11, 13:23
A pamiętacie jak to Travis się przypalił w swoim rozbitym samolocie ?? Jebany farciarz, tylko on i jego kolega raper sie uratowali. Gdzies na LL byl filmik z wozu policyjnego gdzie slychac jego jeki i wrzaski.
Zgłoś
sensi 2010-01-11, 13:25
ejj.. to jest jedna z moich ulubionych piosenek, cudowne wspomnienia wracają, gdy jej słucham *.*

My cock is much bigger than yours
Zgłoś
sw7enty 2010-01-11, 13:51
Mam taki dzwonek na komie

Hi I'm Chucky, wanna play?
Zgłoś
T................n 2010-01-11, 15:28 3
Anarchy in UK!

To jest kurwa punk!
Zgłoś
s................7 2010-01-11, 20:36
cinams napisał/a:

Kinderpunkowa muza. Jeszcze Avril tutaj dajcie.

zapodaj tutaj jakies ekstra super "słitasnej muzyki"ktorej sie słucha w twoim wieku cwaniaku
Zgłoś
DeMonica 2010-01-11, 21:10
Sex Pistols. Niby to 'dwa akordy, darcie mordy' ale wolę słuchać ich niż gościa , który śpiewa 'I Wanna Fuck The Dog in the Ass'.

I'm not your type.
I'm not inflatable.
Zgłoś
f................1 2010-01-11, 23:21
każdy punk śmierdzi kałem starymi ludźmi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów