📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakby ktoś nie wiedział to już śpieszę z pomocą i tłumacze ten żółty napis. "Białe Niedźwiedzie"
Szacunek za umiejętności ale z drugiej strony igrają z życiem... jeden błąd i dziękuje.
Ile to było takich filmów gdzie takie i podobne pokazy skończyły się tragicznie.
Ile to było takich filmów gdzie takie i podobne pokazy skończyły się tragicznie.
Powinni pokazać jak latać między brzozami, a nie jakieś amatorskie sztuczki
taaa na pilota
Blue Angels to grupa pilotów z wojska USA. Latają zazwyczaj z tego co pamiętam F-16. Jedna z najlepszych grup akrobacyjnych na świecie
Lecą tak ciasno, a ten jeszcze to nagrywa! Widać, że samoloty są jednomiejscowe. Przechuj z niego
socha2006 napisał/a:
Blue Angels to grupa pilotów z wojska USA. Latają zazwyczaj z tego co pamiętam F-16. Jedna z najlepszych grup akrobacyjnych na świecie
Bycze gówno! F/A-18 Hornet. F-16 ma inny układ skrzydeł, pojedynczy silnik, jest krótszy i nigdy nie był na stanie US Navy.
Co jak co, ale w kraju, w którym co chwila trąbi się jakie to mamy zajebiste latajdła, powinieneś być w stanie rozpoznać F-16
Nie powiedziałem ze zawsze. Oglądałem o nich program dokumentalny wiec stąd wiem że latali F-16. Nie napisałem, że akurat w tym filmie leca F-16
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów