📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
lansnaskary napisał/a:
Mała lekcja botaniki
Tak to jest drzewo
beznadziejni rodzice, bo... to zapłakało
Czyżby szykowała nam się kolejna "matka Madzi", tym razem w wersji: "Niechcący wpadłam na drzewo"?
czego to ludzie nie zrobia,zeby sie na Sadistica dostac
Głupie dziecko.
@oczami30latki nie wiem czy zauważyłaś, ale jest spora różnica pomiędzy darciem ryja przez zadrapanie a płaczem spowodowanym dzwonem twarzą prosto w drzewo. Mój dzieciak, odkąd skończył rok, przy "kontuzjach" płakał mi tylko dwa razy. Ale tak naprawdę płakał. Pierwszym razem- jak zasuwał na czterech i wyjebał o podłogę. Górna prawa jedynka i dwójka poszły w pizdu. Drugi raz- nie wyrobił na zakręcie i uderzył o meble. Tym razem lewa jedynka poszła. Zwykłych upadków nawet nie liczę, bo za każdym razem było tylko pytanie "gdzie zając?"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów