Oglądając paraolimpiadę nabrałem niesamowitego szacunku do osób niepełnosprawnych. Wiele z nich biega szybciej, podnosi więcej czy rzuca dalej niż ja kiedykolwiek zdołam. Zastanawiam się teraz tylko dlaczego w takim razie mogą parkować bliżej wejścia do centrum handlowego?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po co na końcu dodałeś to gówno?
Bo kurwa mać niektórzy naprawdę mają problem z przejściem tych pierdolonych kilkunastu metrów!
Poza tym nie każdy niepełnosprawny może parkować na kopertach, a jedynie ten, który wyrobi sobie kartę parkingową. Na ową kartę wymagane jest orzeczenie o znacznym lub umiarkowanym stopniu niepełnosprawności w zakresie narządu ruchu lub neurologicznym. Inne orzeczenia muszą dodatkowo być poparte papierkiem od ortopedy potwierdzającym trudności w poruszaniu się.
Czy więc nadal zastanawiasz się nad tym, czemu niepełnosprawni mogą parkować bliżej? Jeśli tak, upierdol sobie nogi i sprawdź na własnej skórze.
Poza tym nie każdy niepełnosprawny może parkować na kopertach, a jedynie ten, który wyrobi sobie kartę parkingową. Na ową kartę wymagane jest orzeczenie o znacznym lub umiarkowanym stopniu niepełnosprawności w zakresie narządu ruchu lub neurologicznym. Inne orzeczenia muszą dodatkowo być poparte papierkiem od ortopedy potwierdzającym trudności w poruszaniu się.
Czy więc nadal zastanawiasz się nad tym, czemu niepełnosprawni mogą parkować bliżej? Jeśli tak, upierdol sobie nogi i sprawdź na własnej skórze.
Raper... Tobie ktoś upierdolił poczucie humoru
raper...w kwestii wyjasnienia to byl ZART i to jest SADISTIC
raper900 napisał/a:
Bo kurwa mać niektórzy naprawdę mają problem z przejściem tych pierdolonych kilkunastu metrów!
Masz rację, ale musisz jeszcze wziąć pod uwagę, że aby dostać umiarkowany stopień niepełnosprawności nie trzeba poruszać się o kulach czy jeździć na wózku. Ja sam mam lekko krzywy kręgosłup, gdzie kompletnie mi to nie przeszkadza w życiu codziennym i nawet tego nie widać, a mam umiarkowaną niepełnosprawność. W papierach mam to opisane jako upośledzenie narządu ruchu Lekka kpina, no ale w końcu takie państwo.
Pewien facet zaparkował na miejscu dla niepełnosprawnych. Podchodzi do niego strażnik miejski i pyta:
-Czy aby na pewno jest pan upośledzony?
-Tak, mam zespół Tourette'a. Wypierdalaj złamasie
-Czy aby na pewno jest pan upośledzony?
-Tak, mam zespół Tourette'a. Wypierdalaj złamasie
chodziło mi o ten wkurwiający emotikon,także nie spinaj się tak bo ci kręgosłup wysiądzie i będziesz parkował na tych swoich zajebistych miejscówkach;)
Raper, nie spinaj się tak bo Ci żyła pęknie, sama miałam złamany kręgosłup i nie strugam dałna z tego powodu.. albo sobie strzep jak musisz się gdzieś wyżyć
a tak wogóle...
a tak wogóle...
raper900, chyba tobie nie przyznali takiego miejsca ? :< biedny... ;-D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów