ale z różnymi rodzicami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ja pierdole co za podpis filmiku dnooo...
Cytat:
ale z różnymi rodzicami
...chyba ojcami
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Dlaczego te drugie plemniki są czarne? to tylko przypadek czy co ? chyba nie
W filmiku pierdolą, że zdarza się to raz na milion.
Czyli średnio co milionowe urodzenie to dzieci z dwoma ojcami.
W ciągu sekundy rodzi się 4 dzieci co daje że milionowe dziecko rodzi się co jakieś 6 dni.
W filmie powiedzieli też że takich przypadków jest 7 na świecie., więc o czym oni pierdolą?
A kurwa na tym skończę bo już mi się nie chce
Czyli średnio co milionowe urodzenie to dzieci z dwoma ojcami.
W ciągu sekundy rodzi się 4 dzieci co daje że milionowe dziecko rodzi się co jakieś 6 dni.
W filmie powiedzieli też że takich przypadków jest 7 na świecie., więc o czym oni pierdolą?
A kurwa na tym skończę bo już mi się nie chce
ale przecież ich matka się szanuje!
Współczuje tym dzieciom jak dorosną, Jedna matka dwoje dzieci dwóch ojców = niezły meksyk. Albo jak się konkubin dowie zajebie matkę siekierą i niedługo przeczytamy o tym w gazetach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów