Gps na nodze, a wiec na tyle mogę się podzielić z wiadomych przyczyn. Debiut także, nie cisnąć
Gps na nodze, a wiec na tyle mogę się podzielić z wiadomych przyczyn. Debiut także, nie cisnąć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halaman
Specjalnie dla Ciebie, żebyś nie miał wątpliwości ze z Polski
A na marginesie Halman. P56
Odsłuchaj i przeproś
Ja na Boga nie narzekam
Pozdrawiam
Halman licznik w milach
Jak wyjebie, będziesz mieć dobry materiał
Ale głupi murzyn
I co zrobisz? BLM na nich działa jak u nas jakaś sekta. Chodząc po ulicach, widzę ze to sie nasila, a nie słabnie, mimo ze w mediach zrobiło sie cicho….
Angole tez pozwalają na to żeby murzyn miał tu przywileje… jebie tu buntem niewolników w niedalekiej przyszłości
Ja na Boga nie narzekam
Pozdrawiam
Halman licznik w milach
Jak wyjebie, będziesz mieć dobry materiał
Jesteś niesamowitym motorzystą z niebywałym gustem muzycznym! Taka prędkość i opanowanie rumaka.(ja to nawet na rowerze nie umiem)
Walczysz w klatce i palisz trawę na osiedlu? Pitbull sam się wyprowadza? Pojedź na jednym kole w następnym filmie. Nie rób nadziei bo…Dobry materiał cechuje się tym, że musi być dobry zawodnik co się wyjebie.
Dobry materiał cechuje się tym, że musi być dobry zawodnik co się wyjebie.
nie pisz takich rzeczy bo chuj wie co to ma w głowie.. jeszcze faktycznie się gdzieś zatrzaśnie na tej muszli klozetowej dla 5 minut sławy i będziesz mieć go na sumieniu...
Nie od wczoraj Wasze komentarze mi humor poprawiają
I nie od wczoraj chciałem się z Wami przywitać, ale nie wiedziałem jak
To tyle z uprzejmości, proszę zamknąć swoje zaplute mordy i z uśmiechem przywitać nowy dzień
Jesteś niesamowitym motorzystą z niebywałym gustem muzycznym! Taka prędkość i opanowanie rumaka.(ja to nawet na rowerze nie umiem)
Walczysz w klatce i palisz trawę na osiedlu? Pitbull sam się wyprowadza? Pojedź na jednym kole w następnym filmie. Nie rób nadziei bo…Dobry materiał cechuje się tym, że musi być dobry zawodnik co się wyjebie.
Haha to na tego zawodnika wydajesz sie chyba jakoś bardziej nadawać
Kolego mój, królu złoty: jaka trawa, jakie klatki i skąd ten pitbull. Ja tylko Polskim księdzem jestem w tej parafii
Następnym razem jak się murzyn będzie odpierdalał, ustawie Wam lepszy kawałek. Przepraszam chłopaki, poprawie się
Ja tylko Polskim księdzem jestem w tej parafii
Proszę księdza tu nie ma dzieci, tutaj sobie nie zwalisz.
A co do tej jazdy na tym "piździku" to życzę Ci abyś nie zabił kogoś, próbując podnieść sobie samoocenę. Rozumiem, że taką jazdą rekompensujesz sobie niepowodzenia życiowe, nie stać Cię nawet na nowy motor tylko jakieś badziewie kupujesz z USA za marne parę dolców... Pewnie zostawia dwa ślady...
Reasumując: chodzi o to, że pojebany jesteś w chuj.
wypierdalaj.
nie pisz takich rzeczy bo chuj wie co to ma w głowie.. jeszcze faktycznie się gdzieś zatrzaśnie na tej muszli klozetowej dla 5 minut sławy i będziesz mieć go na sumieniu...
Hal… co mnie on obchodzi. Głupich nie sieją. Zużywa nam tlen bez potrzeby, wiec niech odjebie jakiegoś Jackassa. Przynajmniej coś pożytecznego w życiu zrobi.
Następnym razem jak się murzyn będzie odpierdalał, ustawie Wam lepszy kawałek. Przepraszam chłopaki, poprawie się
Nic lepiej nie rób. Padną pogoda jest wiec wyciągnij motorynkę z garażu.
Tu nikomu nie zaimponujesz tym, że wyjebałeś asfaltowi, albo że jeździsz na moturze. Tutaj musisz coś osiągnąć konkretnego, np. wrzuć 1000 bezsensownych materiałów z Ameryki łacińskiej w tydzień, pierdolnij maraton przed kompem 100 godzin bez wychodzenia do kibla i nie dostań odleżyn od moczu, uzbieraj kurwyliard wirtualnych piwek, poświęć na to lata niewychodzenia z domu. No i przypierdol od czasu do czasu jakimś zajebistym ironicznym komentarzem. Tooo są osiągnięcia aż się rozmarzyłem.
@Polkos001,
Tu nikomu nie zaimponujesz tym, że wyjebałeś asfaltowi, albo że jeździsz na moturze. Tutaj musisz coś osiągnąć konkretnego, np. wrzuć 1000 bezsensownych materiałów z Ameryki łacińskiej w tydzień, pierdolnij maraton przed kompem 100 godzin bez wychodzenia do kibla i nie dostań odleżyn od moczu, uzbieraj kurwyliard wirtualnych piwek, poświęć na to lata niewychodzenia z domu. No i przypierdol od czasu do czasu jakimś zajebistym ironicznym komentarzem. Tooo są osiągnięcia aż się rozmarzyłem.
Hahahah dobre
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów