Phoenix , USA
Phoenix , USA
Ile bym dał żeby zobaczyć Ciebie walczącego z jakimś murzynkiem Bambo. Tylko po to żeby zobaczyć jak kończysz pod jego podeszwą jako trampolina
Mówisz że chcesz zobaczyć jak murzyn skacze po głowie Polaka? Zostałeś skrzywdzony?
ja pierdole ,a lewica w usa robi wszystko zeby znieść dostęp do broni dla obywateli. Przecież w takim kraju gdzie jest tyle czarnych to jest wręcz wskazane żeby każdy miał sie czym bronić. Jak by typiara miała spluwe pod ladą to zamiast uciekać ze sklepu po wszystkim by go odjebała poprostu.
A skąd od razu ocenianie że to ja bym skończył pod jego nogami? Nie znasz a oceniasz. Nie trzeba być mistrzem sztuk walki czy trenować 10 lat maj taj żeby potrafić kogoś powalić chociażby jednym uderzeniem bądź technicznie sprowadzić do parteru. Najlepiej kogoś z góry ocenić "kozak w necie pizda w świecie" a gówno o kimś wiedzieć.
Mówisz że chcesz zobaczyć jak murzyn skacze po głowie Polaka? Zostałeś skrzywdzony?
Z wielką chęcią, zwłaszcza dla takiego osobnika jak @Tobiahus96. Chce się upewnić co do jego słów czy ich dotrzyma
Zawsze jak patrzę na takie filmy z małpami to mnie krew zalewa. k***ie bym najpierw napie**olil aż by upadł na glebę a wtedy celowo bym okładał garściami po szczęce by wszystkie zęby stracił, w nos by mu go jeszcze bardziej spłaszczyć i oczy tak obić żeby najlepiej oślepł a co najmniej musiał nosić denka od słoików.
Chuja byś zrobił internetowy napinaczu. Zamknij dupe i skroluj dalej i mysl o sobie jak o bohaterze
Zawsze jak patrzę na takie filmy z małpami to mnie krew zalewa. Kurwie bym najpierw napierdolil aż by upadł na glebę a wtedy celowo bym okładał garściami po szczęce by wszystkie zęby stracił, w nos by mu go jeszcze bardziej spłaszczyć i oczy tak obić żeby najlepiej oślepł a co najmniej musiał nosić denka od słoików.
Nie zesraj się.
Najpierw odrób lekcje
ja pierdole ,a lewica w usa robi wszystko zeby znieść dostęp do broni dla obywateli. Przecież w takim kraju gdzie jest tyle czarnych to jest wręcz wskazane żeby każdy miał sie czym bronić. Jak by typiara miała spluwe pod ladą to zamiast uciekać ze sklepu po wszystkim by go odjebała poprostu.
Wolałbyś, żeby laska dostała kilka kul a nie kopniaków?
i teraz dylemat lewaków, niby czarny pobił kogoś, ale jest to biała kobieta, jak byłby to biały mężczyzna to znaczy ze by mu sie nalezało, ale skoro kobieta to juz tak nie bardzo i teraz mają dylemat czy być za czarnym scierwem ala BLM czy wspierać płeć przeciwną, mózg się gotuje co nie lewaczki ?
Pierdolisz.
jedyna pociecha że małpa dostanie dożywocie
pociecha była by jak by dostał perę kulek w łeb albo skończył jak ta małpa boyd czy floyd pod kolanem policjanta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów