18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Cudak 2022-06-09, 8:32 4
ActAnonymous napisał/a:

Ile bym dał żeby zobaczyć Ciebie walczącego z jakimś murzynkiem Bambo. Tylko po to żeby zobaczyć jak kończysz pod jego podeszwą jako trampolina

Mówisz że chcesz zobaczyć jak murzyn skacze po głowie Polaka? Zostałeś skrzywdzony?
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-06-09, 9:33
Po co ona mordę wydziera. Tym mniej krzyczysz to napastnik Ci daruję kurwo
Zgłoś
Draxiu 2022-06-09, 9:38
Jestem raczej spokojnym zjadaczem cebuli ale patrząc na ten filmik ciesze sie ze nie trafilem nigdy na taka sytuacje. Mógłbym trafic do paki nawet na 3 lata za zabicie zwierzecia.
Zgłoś
kamczur44 2022-06-09, 9:53 3
Nie dziwię się że policja w USA do murzynów najpierw strzela a potem pytania zadaje, o ile jeszcze coś odpowie.
Zgłoś
Tobiahus96 2022-06-09, 10:05
PyrokaR15 napisał/a:

ja pierdole ,a lewica w usa robi wszystko zeby znieść dostęp do broni dla obywateli. Przecież w takim kraju gdzie jest tyle czarnych to jest wręcz wskazane żeby każdy miał sie czym bronić. Jak by typiara miała spluwe pod ladą to zamiast uciekać ze sklepu po wszystkim by go odjebała poprostu.

A skąd od razu ocenianie że to ja bym skończył pod jego nogami? Nie znasz a oceniasz. Nie trzeba być mistrzem sztuk walki czy trenować 10 lat maj taj żeby potrafić kogoś powalić chociażby jednym uderzeniem bądź technicznie sprowadzić do parteru. Najlepiej kogoś z góry ocenić "kozak w necie pizda w świecie" a gówno o kimś wiedzieć.

Zgłoś
antisol123 2022-06-09, 10:47 1
Jebana małpa...Tak, jestem rasistą i jestem z tego dumny!
Zgłoś
laska - mosquito 2022-06-09, 11:13
Typ to taka pizda, że nawet nei umie trafić w głowę z pięści. Ha tfu na frajera, niech zdycha w mamroku.
Zgłoś
ActAnonymous 2022-06-09, 13:11
Cudak napisał/a:

Mówisz że chcesz zobaczyć jak murzyn skacze po głowie Polaka? Zostałeś skrzywdzony?

Z wielką chęcią, zwłaszcza dla takiego osobnika jak @Tobiahus96. Chce się upewnić co do jego słów czy ich dotrzyma
Zgłoś
ma_faja 2022-06-09, 14:09 4
czarnuchy serio mają czelność być w szoku że w usa jest rasizm?
Zgłoś
moja stara 2022-06-09, 15:33
Tobiahus96 napisał/a:

Zawsze jak patrzę na takie filmy z małpami to mnie krew zalewa. k***ie bym najpierw napie**olil aż by upadł na glebę a wtedy celowo bym okładał garściami po szczęce by wszystkie zęby stracił, w nos by mu go jeszcze bardziej spłaszczyć i oczy tak obić żeby najlepiej oślepł a co najmniej musiał nosić denka od słoików.

Chuja byś zrobił internetowy napinaczu. Zamknij dupe i skroluj dalej i mysl o sobie jak o bohaterze
Zgłoś
Kurde26 2022-06-09, 15:34 1
Tobiahus96 napisał/a:

Zawsze jak patrzę na takie filmy z małpami to mnie krew zalewa. Kurwie bym najpierw napierdolil aż by upadł na glebę a wtedy celowo bym okładał garściami po szczęce by wszystkie zęby stracił, w nos by mu go jeszcze bardziej spłaszczyć i oczy tak obić żeby najlepiej oślepł a co najmniej musiał nosić denka od słoików.

Nie zesraj się.
Najpierw odrób lekcje
Zgłoś
zipi 2022-06-09, 16:07 1
i teraz dylemat lewaków, niby czarny pobił kogoś, ale jest to biała kobieta, jak byłby to biały mężczyzna to znaczy ze by mu sie nalezało, ale skoro kobieta to juz tak nie bardzo i teraz mają dylemat czy być za czarnym scierwem ala BLM czy wspierać płeć przeciwną, mózg się gotuje co nie lewaczki ?
Zgłoś
z................g 2022-06-09, 16:14
PyrokaR15 napisał/a:

ja pierdole ,a lewica w usa robi wszystko zeby znieść dostęp do broni dla obywateli. Przecież w takim kraju gdzie jest tyle czarnych to jest wręcz wskazane żeby każdy miał sie czym bronić. Jak by typiara miała spluwe pod ladą to zamiast uciekać ze sklepu po wszystkim by go odjebała poprostu.

Wolałbyś, żeby laska dostała kilka kul a nie kopniaków?

zipi napisał/a:

i teraz dylemat lewaków, niby czarny pobił kogoś, ale jest to biała kobieta, jak byłby to biały mężczyzna to znaczy ze by mu sie nalezało, ale skoro kobieta to juz tak nie bardzo i teraz mają dylemat czy być za czarnym scierwem ala BLM czy wspierać płeć przeciwną, mózg się gotuje co nie lewaczki ?

Pierdolisz.
Zgłoś
JanJankowski 2022-06-09, 16:15
Ta czarna qrwę żywcem spalić. Nie chce śmieci
Zgłoś
W................r 2022-06-09, 16:21
r061071 napisał/a:

jedyna pociecha że małpa dostanie dożywocie

pociecha była by jak by dostał perę kulek w łeb albo skończył jak ta małpa boyd czy floyd pod kolanem policjanta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem