18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Noside 2020-07-23, 8:21 20
Amerykanie bardzo ładnie pokazali jak daleko można zajść z nienawiścią, jeżeli jest skierowana wobec mniej reaktywnej strony.
Gdyby to na lewaków urządzano takie łapanki, to byłaby wojna domowa i tyle.
Zgłoś
Juzwa 2020-07-23, 8:33 30
Po wyborach Trump zrobi im jesień średniowiecza. Powyciągają te białe fartuchy ze strychów i zobaczycie jak wtedy murzynki będą kwiczeć opiekane na rożnie.
Zgłoś
chorym 2020-07-23, 16:12 4
Biali w ameryce to jakies popychadla, przeciez 90% filmikow z tamtad to jak biali dostaja oklep, wstyd
Zgłoś
marcino_zly 2020-07-23, 20:55 1
Tego się kurde oglądać nie da w oczach się jebie
Zgłoś
egzorcysta22 2020-07-23, 22:10 1
Juzwa napisał/a:

Po wyborach Trump zrobi im jesień średniowiecza. Powyciągają te białe fartuchy ze strychów i zobaczycie jak wtedy murzynki będą kwiczeć opiekane na rożnie.

Najlepsze w tym wszystkim jest to że lewactwo buduje trumpowi poparcie nie zdając sobie z tego sprawy. Według mnie to strategia trumpa to kwintesencja geniuszu, propagandowe arcydzieło.
Zgłoś
youzeck1984 2020-07-23, 22:13 3
Przepis jak wywołać anarchię w kraju:
1. Zrobienie męczennika z naćpanego czarnucha który chciał płacić w sklepie fałszywymi pieniędzmi.
2. Odkręcenie zaworu przez lewaków (media)
3. Wybicie szamba na ulice.

Przypomniało mi się jak moja pojebana koleżanka pojechała leżeć krzyżem po ambasadą USA. W proteście o tego „zamęczonego czarnucha”. Pokazałem jej dwa dni wcześniej materiał z Sadola. Kiedy szamoczący się czarnuch wyrwał się policjantom na highwayu. Podbiegł do swojego samochodu, wyciągnął klamkę i jednego z nich zastrzelił, a drugiego postrzelił. Tłumaczyłem jej że większość przestępstw jest dziełem czarnej społeczności. Że same służby musza się liczyć z tym że nie wszystko może pójść gładko...że można nie wrócić do domu, do rodziny. Myślicie że trafiło? Jej wypranie łba i spierdolenie umysłowe sięgnęło zenitu. Tylko nie piszcie zaraz że: „fajne masz koleżanki” Bo po tej akcji już się nie jesteśmy koleżeństwem.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-07-23, 23:56 2
myślę że dojdzie do tego że część normalnych ludzi się wkurwi, zaczną tworzyć się jakieś bojówki, gdzieś w nocy kilku odstrzelą i będzie panika, reszta będzie się bała wyjść, to co tam wyprawiają czarnuchy przechodzi ludzkie pojęcie, najlepsze że oni tym zachowanie próbują udowodnić że są "normalni", równi z białymi
Zgłoś
JebakLeśny 2020-07-24, 0:04 2
Hrabia Drapula napisał/a:

myślę że dojdzie do tego że część normalnych ludzi się wkurwi, zaczną tworzyć się jakieś bojówki, gdzieś w nocy kilku odstrzelą i będzie panika, reszta będzie się bała wyjść, to co tam wyprawiają czarnuchy przechodzi ludzkie pojęcie, najlepsze że oni tym zachowanie próbują udowodnić że są "normalni", równi z białymi

Z bojówkami masz rację a co do tego drugiego, to oni niczego nie próbują udowodnić... używają tego gównianego BLdM jako wymówki do swojego naturalnego zachowania: dzikości, przestępczości i złodziejstwa
Zgłoś
Clarx 2020-07-24, 0:22
slusznie dostał
Zgłoś
PanPieczara 2020-07-24, 12:07
JebakLeśny napisał/a:

Z bojówkami masz rację a co do tego drugiego, to oni niczego nie próbują udowodnić... używają tego gównianego BLdM jako wymówki do swojego naturalnego zachowania: dzikości, przestępczości i złodziejstwa

Dokładnie, w piździe maja swoich ziomków. Najlepszym dowodem jest to ze najwiecej czarnych zabijają inni czerniawi i jakos zamieszek nie ma.
Zgłoś
w................3 2020-07-24, 16:49 2
Juzwa napisał/a:

Oj, pomarzyć można. Nie mogę sie doczekać tych płaczących, kwiczących lewaków i czarnuchów z rozjebanymi głowami i wyrokami za napaść.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem