Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby to na lewaków urządzano takie łapanki, to byłaby wojna domowa i tyle.
Po wyborach Trump zrobi im jesień średniowiecza. Powyciągają te białe fartuchy ze strychów i zobaczycie jak wtedy murzynki będą kwiczeć opiekane na rożnie.
Najlepsze w tym wszystkim jest to że lewactwo buduje trumpowi poparcie nie zdając sobie z tego sprawy. Według mnie to strategia trumpa to kwintesencja geniuszu, propagandowe arcydzieło.
1. Zrobienie męczennika z naćpanego czarnucha który chciał płacić w sklepie fałszywymi pieniędzmi.
2. Odkręcenie zaworu przez lewaków (media)
3. Wybicie szamba na ulice.
Przypomniało mi się jak moja pojebana koleżanka pojechała leżeć krzyżem po ambasadą USA. W proteście o tego „zamęczonego czarnucha”. Pokazałem jej dwa dni wcześniej materiał z Sadola. Kiedy szamoczący się czarnuch wyrwał się policjantom na highwayu. Podbiegł do swojego samochodu, wyciągnął klamkę i jednego z nich zastrzelił, a drugiego postrzelił. Tłumaczyłem jej że większość przestępstw jest dziełem czarnej społeczności. Że same służby musza się liczyć z tym że nie wszystko może pójść gładko...że można nie wrócić do domu, do rodziny. Myślicie że trafiło? Jej wypranie łba i spierdolenie umysłowe sięgnęło zenitu. Tylko nie piszcie zaraz że: „fajne masz koleżanki” Bo po tej akcji już się nie jesteśmy koleżeństwem.
myślę że dojdzie do tego że część normalnych ludzi się wkurwi, zaczną tworzyć się jakieś bojówki, gdzieś w nocy kilku odstrzelą i będzie panika, reszta będzie się bała wyjść, to co tam wyprawiają czarnuchy przechodzi ludzkie pojęcie, najlepsze że oni tym zachowanie próbują udowodnić że są "normalni", równi z białymi
Z bojówkami masz rację a co do tego drugiego, to oni niczego nie próbują udowodnić... używają tego gównianego BLdM jako wymówki do swojego naturalnego zachowania: dzikości, przestępczości i złodziejstwa
Z bojówkami masz rację a co do tego drugiego, to oni niczego nie próbują udowodnić... używają tego gównianego BLdM jako wymówki do swojego naturalnego zachowania: dzikości, przestępczości i złodziejstwa
Dokładnie, w piździe maja swoich ziomków. Najlepszym dowodem jest to ze najwiecej czarnych zabijają inni czerniawi i jakos zamieszek nie ma.
Po wyborach Trump zrobi im jesień średniowiecza. Powyciągają te białe fartuchy ze strychów i zobaczycie jak wtedy murzynki będą kwiczeć opiekane na rożnie.
Oj, pomarzyć można. Nie mogę sie doczekać tych płaczących, kwiczących lewaków i czarnuchów z rozjebanymi głowami i wyrokami za napaść.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów