Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Adae jak pokazują takie filmiki czy zdarzenia typu odstrzelenie dwóch typów przez 17latka jednak nie wszystko im ujdzie na sucho. Jak miałbym sklep na drodze tego ścierwa to zapłacił bym jakimś gangusom za ochronę albo sam siedział z gnatem za szybą.
Wnyki na niedźwiedzie pozastawiane w sklepie też by się przydały.
I malolat tez prawdopodobnie skonczy w pace ruchany przez latynosow. Jak juz sie odjebalo, to mogl rownie dobrze poleciec komplet i nabic punktow.
Poubierali się w zjebane tęczowe ciuszki, w koszulki że ich życie jest ważne albo z napisami "jebać system" i myślą że im dosłownie wszystko wolno. Co im się może stać jak wejdą przed jadące auto... jak zaatakują kierowcę Czołgi powinny tam wyjechać na ulicę jakieś 2 miesiące temu.
Póki wybory przed nimi, Trump tego nie zrobi. Ale zgadzam się, nakurwiać do tego trzeba i za mordę.
Zawsze mnie zastanawia jak to jest prawnie w Polsce, jak grupa ludzi zacznie atakować twój samochód, to czy możesz bez większych konsekwencji rozjechać napastników czy musisz grzecznie poddać się i dać poobijac lub zabić?
Specjalistą nie jestem więc się wypowiem Jak cię atakuje taka banda pojebów to podchodzi pod obronę konieczną. Jednak musi być w pełni uzasadniona [zniszczenia szyb, próba wyciągnięcia cię z auta itp].
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów