18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22
BLM w NY
~_Yarko_ • 2020-09-04, 11:15
Motłoch BLM na Time Square zablokował i zaczął atakować samochód, a kierowca auta czując zagrożenie zrobił co zrobił.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
C................0 2020-09-04, 11:20 10
mógł jeszcze dojebać na wstecznym na poprawke.
Zgłoś
C................s 2020-09-04, 12:04 31
Poubierali się w zjebane tęczowe ciuszki, w koszulki że ich życie jest ważne albo z napisami "jebać system" i myślą że im dosłownie wszystko wolno. Co im się może stać jak wejdą przed jadące auto... jak zaatakują kierowcę Czołgi powinny tam wyjechać na ulicę jakieś 2 miesiące temu.
Zgłoś
Friko 2020-09-04, 12:46 14
Zawsze mnie zastanawia jak to jest prawnie w Polsce, jak grupa ludzi zacznie atakować twój samochód, to czy możesz bez większych konsekwencji rozjechać napastników czy musisz grzecznie poddać się i dać poobijac lub zabić?
Zgłoś
Angeusz 2020-09-04, 12:57 3
I te ikoniczne już rowery.
Zgłoś
pazuzu 2020-09-04, 13:01 1
szkoda że ja nie mam jaj żeby tak zrobić
Zgłoś
hellbwoi 2020-09-04, 13:02 3
Kierowca chyba przygotowany, auto ma policyjny zderzak z przodu, ciekawe kto w środku... obstawiam że pewnie ACABy
Zgłoś
Adae 2020-09-04, 13:31 3
AyCaramba napisał/a:

Poubierali się w zjebane tęczowe ciuszki, w koszulki że ich życie jest ważne albo z napisami "jebać system" i myślą że im dosłownie wszystko wolno. Co im się może stać jak wejdą przed jadące auto... jak zaatakują kierowcę Czołgi powinny tam wyjechać na ulicę jakieś 2 miesiące temu.

Doslownie wszystko im wolno. Media okrzykna ich bohaterami, a gosciu z samochodu dostanie 10 wyrokow za usilowanie zabojstwa i do konca zycia bedzie siedzial za kratkami opierdalajac pento.

W tej sytuacji, i wiedza, ze wlasnie rozjebal swoje zycie, powinien wykorzystac to w pelni i zagrac w Carmageddon.
Zgłoś
C................s 2020-09-04, 13:49 2
Adae jak pokazują takie filmiki czy zdarzenia typu odstrzelenie dwóch typów przez 17latka jednak nie wszystko im ujdzie na sucho. Jak miałbym sklep na drodze tego ścierwa to zapłacił bym jakimś gangusom za ochronę albo sam siedział z gnatem za szybą.

Wnyki na niedźwiedzie pozastawiane w sklepie też by się przydały.
Zgłoś
Stefansuchar 2020-09-04, 16:09 1
Czas odpalić fury z Mad Maxa.
Zgłoś
ProVVe 2020-09-04, 16:47 4
I kurwa prawidłowo... Ludzie nie powinni się zatrzymywać tylko przyspieszac. Inna sprawa, ze połowa nie czuje strachu tylko wkurwienie... Mi by odjebało raczej na 95% i slalomem po tych scierwach. Tylko szkoda samochodu... Jednak jakby zaczęli go niszczyć to na pełnej
Zgłoś
Hefajstos78 2020-09-04, 17:20 1
Cenzurator2000 napisał/a:

mógł jeszcze dojebać na wstecznym na poprawke.

Albo rundę honorową
Zgłoś
mia 2020-09-04, 17:25 1
Miód na moje oczy
Zgłoś
JedkerTC 2020-09-04, 17:33 2
To nie był czasem nieoznakowany radiowóz? Miał pushbara zamontowanego. Nie mniej jednak browar dla kierowcy.
Zgłoś
Mitico 2020-09-04, 22:16
BLM to chyba z Łomży
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem