Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Prosty 2024-11-13, 16:57
Będę rzygoł
Zgłoś
Alosza 2024-11-13, 17:44
Ci folorełsi są ze zgniłego zachodu, gdyby to coś wegetowało w USA to aktywnych pato obserwatorów byłoby miliony
Zgłoś
Nancy83 2024-11-13, 17:45
pazuzu napisał/a:

Jak to było? Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo? 🤣[/quot

Znam osobiście takich co kpili z Boga, czesci z nich juz nie ma. Skoro nie wierzysz to nie nie krzyw buzi bo możliwe ze zobaczymy cie tutaj w roli pierwszoplanowej'. Pewnie jestes z tych co sadza ze ziemia jest płaska a za pasem lodu na Antarktydzie jest pas zieleni po której chodzą dinozaury. Ogarnij downa typie.

Zgłoś
Ukasz995 2024-11-13, 17:47
rosija to stan umysłu
Zgłoś
jimi83 2024-11-13, 17:51
będę rzygoł kurwa

Zgłoś
~Velture 2024-11-13, 17:53
zwierzak30 napisał/a:

A pamiętasz PPPP?

No pamiętam. Nic nie mam o nich w podpisie.
Zgłoś
elim 2024-11-13, 18:11 1
Widzę że u kacapów z opieką psychiatryczną jeszcze gorzej niż u nas, wg ruskich onuc rosja to wzór konserwatyzmu xD.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-11-13, 19:33
Jak to to gówno trafi na główną to tylko stracę cały swój szacunek do moderatorów tego portalu. Wiadome jest że nasz świat pomału zaczyna przypomnieć Idiokracię . Wybić się na czymś twórczym lub zaimponować innym jakimś talentem jest trudno. Wystarczy zeżreć gówno. Jakie to niesprawiedliwe że ktoś się wysili i napracuje a drugi poświeci swą godność i Idiotom zaimponuje. Może zaczniecie jeszcze promować tu gnoma który robi kontent dla idiotów? Sadysic nie dla idiotów! Aż będę niemiły popatrzę sobie jakie profile piwa temu postawiły.

Cierpliwie czekam na odwet w komentarzu napisany przez jakiegoś kasztana który odkryje to co niechcący zrobiłem.
Zgłoś
Ryju1983 2024-11-13, 20:30 1
zwierzak30 napisał/a:

A pamiętasz PPPP?

Polska Partia Przyjaciół Piwa. Ja pamiętam . Szkoda że założyciel czyli Pan Janusz Rewinski już odszedł.
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-13, 20:31 2
OpenStreetMaps napisał/a:

Jak to to gówno trafi na główną to tylko stracę cały swój szacunek do moderatorów tego portalu. Wiadome jest że nasz świat pomału zaczyna przypomnieć Idiokracię . Wybić się na czymś twórczym lub zaimponować innym jakimś talentem jest trudno. Wystarczy zeżreć gówno. Jakie to niesprawiedliwe że ktoś się wysili i napracuje a drugi poświeci swą godność i Idiotom zaimponuje. Może zaczniecie jeszcze promować tu gnoma który robi kontent dla idiotów? Sadysic nie dla idiotów! Aż będę niemiły popatrzę sobie jakie profile piwa temu postawiły.
Cierpliwie czekam na odwet w komentarzu napisany przez jakiegoś kasztana który odkryje to co niechcący zrobiłem.

Zgodzę się z wypowiedzią.
Ale jest na to zajebiście prosty sposób.
Mieć na takie treści wyjebane i ich nie oglądać. To łatwiejsze niż się wydaje.
Zgłoś
majeńka 2024-11-13, 21:31 1
Ukasz995 napisał/a:

rosija to stan umysłu

Stan... czego?

Jak to to gówno trafi na główną to tylko stracę cały swój szacunek do moderatorów tego portalu. Wiadome jest że nasz świat pomału zaczyna przypomnieć Idiokracię . Wybić się na czymś twórczym lub zaimponować innym jakimś talentem jest trudno.

Właśnie fakt że taki debilizm ma 200k followersów zasługuje na wytykanie, abyśmy mogli się z nich naśmiewać.

@Siriuz: jakoś nie widzę komentarzy z twoich multikont, które normalnie łącznie z kolegami z pracy stanowią 80% komentarzy pod tematami choć luźno związanymi z czymś co firmę interesuje. Czy mógłbyś proszę oświecić nas jak panująca w twoim kraju moda ma się do chwały Wielikajej Rasiji?
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-11-13, 21:46
majeńka napisał/a:

Właśnie fakt że taki debilizm ma 200k followersów zasługuje na wytykanie, abyśmy mogli się z nich naśmiewać.

Mi to przypomina popularne ostatnio na portalach społecznościowych naśmiewanie się z dziwactw tak zwanej sztuki nowoczesnej. Wszyscy się naśmiewają, ale podają sobie dalej i syf niczym wirus się rozprzestrzenia angażując ludziom uwagę swym debilizmem którą mogli by poświęcić na rzeczy edukacyjne budujące i wartościowe takie jakie są promowane na chińskim tik toku a nie tym Europejskim ogłupiającym.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-13, 22:08
Nieślubne dziecko Biedronia ;D
Zgłoś
baronturbina 2024-11-13, 22:47

Chyba odkryłem co zrobiłeś niechcący. Urodziłeś się? Zgadłem? Trać szacunek do moderatorów i usuń konto. Idź gdzieś na jakoś portal dla płaskoziemców. Tam sobie będziesz odpowiednio filmował i kadrował przy tym zabezpieczony przez 5g i Amerykanami kontrolującymi mózgi falami alfa.
Zgłoś
Bronchacz 2024-11-13, 22:56
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Tak a o co chodzi ?
P.S jak ktoś jest ludzkim odpadem, to jego wola. Właśnie ,Bóg dał Nam wolna wolę, każdy robi jak uważa.Nie kpij sobie z Boga lewaczku, bo kiedyś zapewne bardzo bedziesz Go potrzebował.

Był taki tekst, że feminizm kończy się kiedy trzeba wtargać lodówkę na czwarte piętro bez windy,
a ateizm - kiedy samolot którym lecisz zaczyna spadać...
Mój samolot już spadł (mówiąc w przenośni oczywiście - bujałem się pół roku z guzem mózgu).
Rokowania były takie sobie - wzrok mi właściwie całkiem odcięło.
Przemyślałem to i owo - co jest naprawdę w życiu ważne, a co można o kant dupy potłuc.
Powiem ci, że nikomu ze szpitalnej sali nie chciało się skorzystać ze wsparcia dyżurnego klechy (a rozrzut wieku był od lat 17 do 77).
Także ten... Z tym boskim wsparciem w trudnych chwilach to jak dla mnie przereklamowany temat.
Podobnie jak z tym niedookreślonym płciowo qrviszczem z filmiku.
A zebrać to całe nieróbstwo i wystrzelić w kosmos - gonić wszelkiej maści darmozjadów!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem