📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Niech nagra filmik ze swoim ojcem mówiącym, że jest z niego dumny.
Świat schodzi na psy, a nie to rosja więc wszystko w porządku 🤣
Velture napisał/a:
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.
A pamiętasz PPPP?
pazuzu napisał/a:
Jak to było? Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo? 🤣
Tak a o co chodzi ?
P.S jak ktoś jest ludzkim odpadem, to jego wola. Właśnie ,Bóg dał Nam wolna wolę, każdy robi jak uważa.Nie kpij sobie z Boga lewaczku, bo kiedyś zapewne bardzo bedziesz Go potrzebował.
Korcipała napisał/a:
Świat schodzi na psy, a nie to rosja więc wszystko w porządku 🤣
Niestety takie debilizmy to nie tylko rosja.
I dlatego uważam ze w zyciu powinno być dozywotni zakaz dostępu do internetu dla ludzi ktorzy za bardzo próbują zablysnąć w nim. Coś jak zabieranie prawka po alkoholu. Może nie bylo by mniej idiotów ale za to by nie zdążyli zablysnąć w internecie.
To coś żyje swoją pasją, a wy się przypierdalacie. Stare dziady. 😀
Ohydna suka, ale w Rosji widać ma sporo fanów, im się to podoba, oni to lubią!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Tak a o co chodzi ?
P.S jak ktoś jest ludzkim odpadem, to jego wola. Właśnie ,Bóg dał Nam wolna wolę, każdy robi jak uważa.Nie kpij sobie z Boga lewaczku, bo kiedyś zapewne bardzo bedziesz Go potrzebował.
Jprdl 🤣 straszysz mnie jakiś mitycznym starcem na chmurce? dobrze ze nie Voldemordem albo Sauronem. Spoko kiedyś może wyrośniesz z bajek. Spoiler święty Mikołaj nie istnieje 🙂
i to że nie wierzę w boga nie znaczy że jestem lewakiem prostaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów