Nowy odcinek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kkndkkndkknd napisał/a:
nie byłem na giełdzie w Słomczynie z 10 lat. Tam na serio się nic nie zmieniło?
samochodów prawie nie ma w porównaniu z tym co 10 lat temu ale ogłoszenia takie same
Też dzwoniłem, niezły krejzol z tego Walaszka
O Kurwa mój Słomczyn taki piękny ! Szkoda tylko, że teraz giełda przechodzi do lamusa. Jeszcze parę lat temu w niedzielę w godzinach porannych nie było szans się dostać do jakiejkolwiek miejscowości, bo tak wielkie korki były w kierunku giełdy. Te negocjacje "biore za 10 - dobra ale bez pudełka",a po powrocie do domu i tak często się okazywało, że chuj wiertarka nie działa Teraz jest często tak, że wybiera się człowiek w niedziele i wraca po 30 minutach bo nikogo praktycznie nie ma. Macie filmik z tych dobrych czasów giełdy :
h t t y o u t u. b e/M9r1QsXhdvw
(sory ale nie mogę dodać filmiku,ani linku)
h t t y o u t u. b e/M9r1QsXhdvw
(sory ale nie mogę dodać filmiku,ani linku)
Ma ktoś ten utwór Czesława w takiej wersji jak leci u nich w tym popsutym kaseciaku?
1:21 Oryginał to "maszyna do świerkania"
irish napisał/a:
chłopaki powoli robią naszą rodzimą wersje south park oby tak dalej
No ja Ciebie proszę zanim u nas, w TV, pokaże się coś takiego, gdzie będą wyśmiewać wszystko i wszystkich, łącznie z politykami, religiami, gwiazdami, zwykłymi ludźmi oraz dodadzą ćpający ręcznik i gadające gówno to zdążą jeszcze 3 wojny światowe wybuchnąć.
Po za tym south parkowi nic nie dorówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów