Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie byłem na giełdzie w Słomczynie z 10 lat. Tam na serio się nic nie zmieniło?
na wolumenie też radyjko jeszcze można kupić, telefony bez papierów też są...
Pokazuje tok myślenia wszystkich JPków i CHWDPowców którzy gdy tylko im się coś stanie dzwonią na policję
chłopaki powoli robią naszą rodzimą wersje south park
oby tak dalej

Szkoda że już Bomby Walaszek nie będzie robić. Teraz Rebel będzie robić bez niego. Pewnie gówno z tego wyjdzie.
Dzwoniłem do gościa od tylnego mostu, ale już sprzedał... Może chociaż na radyjko się załapię...

Ja p🤬le. Jakie to jest c🤬jowe. W żadnym stopniu nie umywa się do Kapitana Bomby
Haha ja też dzwoniłem, a Walaszek - nie już poszedł, zaproponował mi Blampunkt, ale drogawo bo dalej chce 2 stówy

Ja slyszalem ze na gieldzie to teraz "KASY FISKALNE " majo byc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie