📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajne czasy. Cindy Crawford... jaka to była dobra dupeczka.
Sprytny sposób na wyżebranie dodatkowych piw.
Sprytny sposób na wyżebranie dodatkowych piw.
mieli rozmach skurwysyny. ubawiłem się... chciałbym urodzić się tak z 20 lat wcześniej. pamiętam szalone lata 90, tylko szkoda, ze człowiek był gowniarz. te romety, pegasusy, wszechobecne wieśniackie dresiki i sweterki, ale ludzie lepsi... to był klimat. każdy, każdemu pomagal, a teraz? jak masz jednego co Ci pomoze oprócz rodziny to już dużo.
Ale drodzy sadole musicie przyznać, że nastąpiły zmiany w "ramówce" reklam. Mniej dziś jest spotów szamponów a więcej leków i usług telekomunikacyjnych. Czyli w naszych czasach ludzie są chorzy z dostępem do technologii, ale przynajmniej włosy już mamy wspaniałe.
@worldoko
jak ogladałem te reklamy to jakoś mi się skojarzyło z tą reklamą,
scroluję a tu proszę niespodzianka
jak ogladałem te reklamy to jakoś mi się skojarzyło z tą reklamą,
scroluję a tu proszę niespodzianka
A teraz? Suplement diety do wspomagania wszystkiego co zawiera ludzki organizm. Włóż gówno w kapsułkę, nazwij Kupovit i sprzedawaj jako suplement na rozdwajające się końcówki. Nic tylko kurwa leki - lizaki dla dzieci, jakieś marsjanki z tablicą Mendelejewa, syropy na wszystko, tabletki na ziemne stopy. Wszystko się popierdoliło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów