Blokada przeciwko muzułmańskim kierowcom ciężarówek. Władze Paryża, Berlina czy Londynu nawet nie powinny się zastanawiać nad zakupem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już widzę tych zmiażdżonych ludzi jebaną latającą ciężarówką.. świetny pomysł.
Miałem na początku chęć napisać, że ciężarówka jednak da radę... a jednak...
icyrin07 napisał/a:
Już widzę tych zmiażdżonych ludzi jebaną latającą ciężarówką.. świetny pomysł.
Niech przy okazji dziurawi baki by lepiej się wszystko paliło.
To ja już wolę "klocki Merkel", przynajmniej wiesz, że klocków Ci nikt nie podpierdoli.
a niech teraz zaladuja ciezarowke i rozpedza do 100km/h juz widze jak ta blokada dzielnie sobie radzi...
Przecież czaskofski już zamówił za milion złotych blokady antymuzułmań.... znaczy antyterrorystyczne do warszawy.
Chcesz mi powiedzieć, że takie coś za 1/10 ceny tych super blokad za które zapłacili obywatele dzięki decyzji czaskofskjego są równie skuteczne?
Już pomijam fakt jak pan czaskochujski wydaje twoje, moje, nasze pieniądze na prewencję przeciwko kurwom muzuł... znaczy przeciwko pokojowym terrorystom, których u nas nie ma.
No ale czaskichuj jest taki pro JEWropejski, że już ma w głowie tych jebanych muz... znaczy biednych uchodźców co będą zabijać i gwałcić w imię pedo... znaczy będą nasz zaściankowy ciemnogród katolicki ubogacać swoją kulturą i tradycją.
Sorka ale chyba mam problemy z autokorektą w klawiaturze swojego komputera. Chodziło mi o żydówkę bufetową co jej mąż dostał kamienicę a nie o czaska co nie zmienił zdania w sprawie jej decyzji.
O kurwa ah te klawiatury. To pewnie przez brak demokracji tak mi się napisało.
Jak jedyna słuszna i uczciwa władza kochanej platusowej łobywatelskiej dojdzie do władzy (jak pan bóg jeden jedyny spłodzony przez kochanka dziewicy nam raczy dać) razem z wcale nie żydowską ani nie pro-bankową partią z jedną literą i kropką ani z koniczyną w której każdy członek różni się tylko stopniem pokrewieństwa to moja klawiatura made in china powinna się naprawić.
Chcesz mi powiedzieć, że takie coś za 1/10 ceny tych super blokad za które zapłacili obywatele dzięki decyzji czaskofskjego są równie skuteczne?
Już pomijam fakt jak pan czaskochujski wydaje twoje, moje, nasze pieniądze na prewencję przeciwko kurwom muzuł... znaczy przeciwko pokojowym terrorystom, których u nas nie ma.
No ale czaskichuj jest taki pro JEWropejski, że już ma w głowie tych jebanych muz... znaczy biednych uchodźców co będą zabijać i gwałcić w imię pedo... znaczy będą nasz zaściankowy ciemnogród katolicki ubogacać swoją kulturą i tradycją.
Sorka ale chyba mam problemy z autokorektą w klawiaturze swojego komputera. Chodziło mi o żydówkę bufetową co jej mąż dostał kamienicę a nie o czaska co nie zmienił zdania w sprawie jej decyzji.
O kurwa ah te klawiatury. To pewnie przez brak demokracji tak mi się napisało.
Jak jedyna słuszna i uczciwa władza kochanej platusowej łobywatelskiej dojdzie do władzy (jak pan bóg jeden jedyny spłodzony przez kochanka dziewicy nam raczy dać) razem z wcale nie żydowską ani nie pro-bankową partią z jedną literą i kropką ani z koniczyną w której każdy członek różni się tylko stopniem pokrewieństwa to moja klawiatura made in china powinna się naprawić.
Velture
Chyba dojebałeś w tę majówkę...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Velture
No grałem w tómb rajdera i jebłem klawiaturom we ścianę i mnie siem popsóla.
Chciałbym zobaczyć test tej blokady z załadowanym w pełni zestawem. Myślę, że 40 ton by się tak szybko nie zatrzymało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów