Karetka z pacjentem nie mogła odjechać sprzed sklepu, bo właściciel parkingu założył blokadę na koło ambulansu... Filmik wrzuciłem głównie z uwagi na imię i nazwisko pana z pogotowia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak to jest jak się jebie tatę...
słusznie qrwa, prawo jest dla wszystkich, jak nie migała to blokada i po policje dzwonić, jak sie nie da to do sądu. w koncu to usa.
znowu malpa winna
Kilka lat temu w Katowicach, pod Zenitem (B-36) straż miejska odjebała podobny numer.
Argument: zaparkowany pojazd nie jest pojazdem uprzywilejowanym.
Czas oczekiwania na patrol: 20 min, odległość do siedziby tych baranów: 150m.
Pacjent przeżył.
W tym roku, na Mariackiej, załoga karetki również miała problemy.
Argument: zaparkowany pojazd nie jest pojazdem uprzywilejowanym.
Czas oczekiwania na patrol: 20 min, odległość do siedziby tych baranów: 150m.
Pacjent przeżył.
W tym roku, na Mariackiej, załoga karetki również miała problemy.
w wojsku czy pierdlu miałby za to raj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów