Szybka nauczka i śmiech satysfakcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Szybka nauczka i śmiech satysfakcji.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak bym swój śmiech słyszał... hahaha hahahahaha hahhaha.. o kurwa.. ale obciach w chuj w takim razie...
To się popisał przed świnią. W sumie, to i tak pewnie siostra, bo przecież pedalarze to cioty.
Gdzie te blokowanie drogi bo nie widzę ? Lewy pas wolny.
Kurwa, jedziesz sobie spokojnie rowerem to możesz być pewny że ci się
nagle jakiś, kurwa, utyty Janusz w wyklepanym i oszpachlowanym niemcu napatoczy.
A tak do filmiku się odnosząc: drogi lepsze niż u nas, bo u nas Tusk zwinął asfalt i sprzedał do Brukseli
nagle jakiś, kurwa, utyty Janusz w wyklepanym i oszpachlowanym niemcu napatoczy.
A tak do filmiku się odnosząc: drogi lepsze niż u nas, bo u nas Tusk zwinął asfalt i sprzedał do Brukseli
Piwerko za Little Big w tle!
kolosasz napisał/a:
Kurwa, jedziesz sobie spokojnie rowerem to możesz być pewny że ci się
Drogi lepsze niż u Nas ? Nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ja już dawno nie widziałem dziury w drodze wszędzie nowy asfalt, nowe znaki...
Andriu996 napisał/a:
Ja bym go jebnął i przejechał po rowerze.
Poczekaj aż skończysz podstawówkę i zdasz prawko
Andriu996 napisał/a:
Ja bym go jebnął i przejechał po rowerze.
I sobie rozjebał np. chłodnicę.
Ogólnie można tak jeździć, poniżej zamieszczam podstawę prawną.
"Prawo o Ruchu Drogowym
Art. 33.
3a. Dopuszcza się wyjątkowo jazdę po jezdni kierującego rowerem obok innego roweru lub motoroweru, jeżeli nie utrudnia to poruszania się innym uczestnikom ruchu albo w inny sposób nie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego."
"Prawo o Ruchu Drogowym
Art. 33.
3a. Dopuszcza się wyjątkowo jazdę po jezdni kierującego rowerem obok innego roweru lub motoroweru, jeżeli nie utrudnia to poruszania się innym uczestnikom ruchu albo w inny sposób nie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów