Ale pizda z tego ubranego kolesia.Z tego co widać jest wyższy o około głowę i raczej ma także dłuższe ręce od golasa a nie napierdolił golasowi.
Ty za to jesteś jeszcze większą ciotą
Ciekawie będzie wyglądał jako "gruz200"
Ale pizda z tego ubranego kolesia.Z tego co widać jest wyższy o około głowę i raczej ma także dłuższe ręce od golasa a nie napierdolił golasowi.
Ciekawe jak Ty byś się bronił mądralo? Pewnie nasrałbyś w gacie z nadzieją, że gościu ucieknie od smrodu
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".Ale pizda z tego ubranego kolesia.Z tego co widać jest wyższy o około głowę i raczej ma także dłuższe ręce od golasa a nie napierdolił golasowi.
Sam byś napierdolił z piętnastu chłopa sam na nas...
Jestem magistrem pedagogiki z otwartym przewodem doktorskim. Uwierz mi, napierdalam się z takimi szumowinami na codzień i jak dotąd, żaden nawet nie odpyskował po pierwszym klapsów. Wiec nie mów kondomie, ze ludzie wykształceni to cioty bo trafisz kiedyś w windzie na mnie a wtedy gwarantuje Ci, ze oprócz pizdy pod okiem znajdzie się w twoich gaciach stolec strachu wymieszany z gazowanym moczem(bo oddasz go w takim tępie, ze konsystencja będzie przypominał wodę sodowa.
Po wypowiedzi sądzę, że magistrem po wyższej szkole hałasu hahah
Jestem magistrem pedagogiki z otwartym przewodem doktorskim. Uwierz mi, napierdalam się z takimi szumowinami na codzień .
Komu tam u Was na tej uczelni doktoraty dają ?
Komu tam u Was na tej uczelni doktoraty dają ?
Na bank z uniwersytetu od czarnka tam nic nie trzeba umieć tylko regularnie płacić czesne
No, lub był debilem.
Może to jakiś magister albo coś tego typu. Nie każdy napierdala się dzień w dzień z patolami.
no ale żeby się wcale nie bronić? to chyba jednak pizda