📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Styl pijanego mistrza
Ale pizda z tego ubranego kolesia.Z tego co widać jest wyższy o około głowę i raczej ma także dłuższe ręce od golasa a nie napierdolił golasowi.
A ten kurwa z fryzura na ruskiego wojownika do tego najebany feta lub naspidowany raczej bez sprzętu więc napierdolenie go w tej windzie nie było by wyczynem cóż chłopak w kurtce na dzień dobry sam się poskładał więc pewnie nie pierwszy nie ostatni dostanie wpierdol w tej windzie
Kris891 napisał/a:
Ale pizda z tego ubranego kolesia.Z tego co widać jest wyższy o około głowę i raczej ma także dłuższe ręce od golasa a nie napierdolił golasowi.
Może to jakiś magister albo coś tego typu. Nie każdy napierdala się dzień w dzień z patolami.
pijany miszcz puścił pierwszy strzał (nie celny) a ten nawet rąk z kieszeni nie wyjął
W polskich freakach powinni to wprowadzić, budka telefoniczna już była, jakieś klatki rzymskie, to teraz czas na walki w windzie.
Ajot napisał/a:
Może to jakiś magister albo coś tego typu. Nie każdy napierdala się dzień w dzień z patolami.
Ale każdy powinien to potrafić.
To fajna zabawa.
Nos rozjebany jak nic, farby sporo poszło
Kris891 napisał/a:
Może jest przekonany, że zasłużył? ;-P
smc napisał/a:
Ale każdy powinien to potrafić.
To fajna zabawa.
a ty potrafisz byc magistem???
To fajna zabawa.
Fajna zabawa jest wtedy jak na starość próbujecie sklecić jakieś zdanie
Ajot napisał/a:
Moim zdaniem informatyk
Ajot napisał/a:
No kurwa. Też jestem magistrem i nie napierdalam się codziennie z patologią ale jak ktoś startuje to wiem jak się używa pięści i jak się bronić. Ten w kurtce to jakaś łamaga i dlatego pewnie taki wpierdol dostaje regularnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów