Zwrotu raczej by nie przyjęli.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zwrotu raczej by nie przyjęli.
Nie no te czarnuchy mnie rozbrajają, jak małpy walą co popadnie byle tylko coś ukraść.
Co te czarne baby mają do tych peruek? Jakby jeszcze lysiały to bym zrozumiał, a tu zakładają wszystkie kolory świata... I im bliżej do siana niż do prawdziwych włosów.
Najbardziej to mnie rozpierdala fakt, że tam kamer jest napierdolonych jak w jakimś więzieniu o zaostrzonym rygorze, nie da się ukraść cukierka niezauważonym, a to tępe stworzenie rozgląda się tylko za ludźmi. Jakby nie wiedziała , że istnieje takie urządzenie które potrafi rejestrować obraz.
No chyba że to lewacka California i nic jej policja nie zrobi, bo jest czarna.
AnalAcrobat napisał/a:
Najbardziej to mnie rozpierdala fakt, że tam kamer jest napierdolonych jak w jakimś więzieniu o zaostrzonym rygorze, nie da się ukraść cukierka niezauważonym, a to tępe stworzenie rozgląda się tylko za ludźmi. Jakby nie wiedziała , że istnieje takie urządzenie które potrafi rejestrować obraz.
W buszu, skąd pochodzi, nie ma kamer, wiec skąd ona ma to wiedzieć?
zawsze sie dziwie czy te małpie kurwy nie rozumieją że kamera widzi wszystko xD
jebana czarna plaga
jebana czarna plaga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów