📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
za gruba dupe masz do takich trikow!!! schudnij!!! najlepiej przy garach zapierdalajac:)
up pierdolisz kuł byś aż by czaskało
i jeszcze morde cieszy na koniec jak ktoś pojeb to aż miło pewnie zajebać jej z pięści w ryja też sie usmiechnie
Pener666 napisał/a:
dobrze że beton zamortyzował upadek.
Dobrze, że powiedziałeś co jest w filmiku. Teraz nie muszę go oglądać, a piwa stawiam tylko za te, które oglądałam.
Lala napisał/a:
Dobrze, że powiedziałeś co jest w filmiku. Teraz nie muszę go oglądać, a piwa stawiam tylko za te, które oglądałam.
wchuj mi przykro
dziwne ze nie zrobili jeszcze przerobki "ale urwal" ;]
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Jeśli na twarzy była krew, to mogli chociaż zbliżenie zrobić... I dlaczego nie krzyczała od razu? Lubie jak się wydzierają z bólu
No i filmik jak należy, jest dupa i jest gleba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów