Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebana alkoholiczka, cyce prawie na wierzchu. Piwo ci wychleje, rogi dopierdoli, a ty będziesz siedział z jej gówniakiem, albo płacił alimenty. Skarb jak chuj...
Na koleżankę do ruchania to owszem i się może nadaje, ale to max.
alkoholiczka ?? jak można mówić o kimś że jest alkoholikiem nie znając go, debil
Jebana alkoholiczka, cyce prawie na wierzchu. Piwo ci wychleje, rogi dopierdoli, a ty będziesz siedział z jej gówniakiem, albo płacił alimenty. Skarb jak chuj...
Czasami mam wrażene, że napinacze to zwykłe pedalstwo.
ta wy pewnie macie kobiety idealne... o ile macie...
Kobieta idealna to oksymoron.
No i chyba mamy wydymanego rogacza...
Wywnioskowałeś to, bo pije piwo? Ludzie z mózgiem też się potrafią bawić. A do ruchania to się nadaje jak mało kto.
Liczyłem że jej ta szklanka pęknie
Kurwa kiedyś próbowałem tak wypić piwo, jak mi kawałek szklanki w ustach został a resztę rozlałem na siebie to więcej tak już nie zrobię
No i chyba mamy wydymanego rogacza...
Pewnie nie jednego. Bo ruchałem takie za młodu, i nie ja jeden. Ale w życiu bym się z taką nie żenił, chodził, czy co tam. Dla tego dalej twierdze że taka kobieta to nie żaden skarb, tylko zwykły lachon jakich mnóstwo.
typowe stulejarskie wyobrażenia o kobiecie idealnej.
jak tam dalej w domu siedzisz z 130 kg niezadbanym wielorybem hahahahaha. Smiesza mnie tacy ludzie jak ty przegrywie
Niech ksiądz już nie będzie takim obrońcą moralności, to nie średniowiecze.
masz fetysz o księżach zboku
w sumie mam wysrane, wal sobie do czego chcesz
Że z taką dedukcją nie zostałeś detektywem to się kurwa dziwię xD
Jakiś ty, kurwa, żałosny...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów