Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przegrać z babą to wstyd... Silowalem się raz z taka 90kg+ 190cm co się chwaliła, że facetów kładzie... Powiedziałem, że chyba żadnego nie widziała jeszcze na oczy... Powiem w skrócie. Rozjebana jak gnoj po polu przez rolnika (jak na babe byla silna, ale żaden facet nie może przegrywać z taka laska...).
To jest pokolenie pip jak przedmowcy trafnie ujeli... Jakieś minimum musi być dbania o formę.
Taki z ciebie maczo? to jedź do Brazylii i pokaż Da Silvom co potrafisz, szybko by cię ustawili do pionu.
Chyba miałeś na myśli ścięgna.
"fajny" awatar, dużo o Tobie mówi
Skończ cwaniakować i pokaż te swoje żelazne bicepsy, jebany napinaczu. Kartka i data na zdjęciu. Wtedy mogę Ci oddać honor, ale pewnie jesteś taką pizdą jak suchary, z których ciśniesz łacha.
Według Ciebie nawet laska w awatarze jest pedalska, bo cosplay. Super. Wracaj do zabawy w detektywa z kolegami. Może w końcu któryś znajdzie chuja w Twojej dupie.
Sądząc po Twoich zainteresowaniach to pewnie wolał byś zdjęcie chuja.
To że się przebierasz za babę to nie znaczy że kogoś na to poderwiesz.
Kurwa synek, przebierasz się za babę i wyjeżdżasz z gejowskimi ciągotami
To jest właśnie pokolenie cipek popierdalających w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na łbach.
Dzięki "męskiej" fryzurze, frotte z logiem Nike i dupozwisach masz bardziej twarde kości?
Tak tylko zapytam...
Dzięki "męskiej" fryzurze, frotte z logiem Nike i dupozwisach masz bardziej twarde kości?
Tak tylko zapytam...
Jak skała.
Kości nie są najlepszym materiałem jeśli chodzi o naprężenia skrętne, więc technika gra tu zarąbistą rolę. A technikę mają Ci którzy siłują się zawodowo, więc ja jako amator mam na to wyjebane - zdrowie ważniejsze. Z nim się jest do końca życia, a grupka znajomych która nazwie mnie pizdą bo się boję, może się cmoknąć w pompkę. Ja mam zamiar korzystać z możliwości jakie daje świat
To jest właśnie pokolenie cipek popierdalających w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na łbach.
Kiedyś to było. Szly takie pisdy do wojska ludowego i robili z nich menszczyzn.
Kiedyś to było. Szly takie pisdy do wojska ludowego i robili z nich menszczyzn.
O Ty kurwa zdrajco, a tak pięknie kiedyś jechałeś po katolach i narodowcach, a teraz kąsasz rękę która Cię karmi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów