Kto wygra?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jest właśnie pokolenie cipek popierdalających w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na łbach.
Szfajceneger napisał/a:
To jest właśnie pokolenie cipek popie**alających w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na łbach.
A pierdolisz
Szfajceneger napisał/a:
To jest właśnie pokolenie cipek popierdalających w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na łbach.
Zgadzam się w 100%
Szfajceneger napisał/a:
No w chuj. Kość nie wytrzymała, zdarza się nawet zawodowcom z bickiem 60cm obwodu, więc nie pierdol. Pokaż swojego bica jak jesteś taki cwany.
Po za tym koleś jakieś tam mięśnie ma i tak samo blondi nie jest zwykłą dzidą i ćwiczy. Przegrał bo cisnęła go napierając całym ciałem, nawet nie trzymała łokcia na stole.
jaa nie mogę z kolesi to coraz większe pizdy są serio
Bo wszyscy mężczyźni muszą popierdalać w brodzie, podnosić 300 kg na klatę i móc biec przez 2 dni bez odpoczynku. Wszyscy musimy być tacy sami inaczej jesteś pizdą. Nikt nie może być inny bo Cię na sadisticu zwyzywają...
Koleś jest ewidentnie suchy, ale nie jest pizdą. Laska zawiesiła mu się ciężarem ciała i ewidentnie miał siły by ją z powrotem przyciągnąć. Jebło to jebło. Może ma osteoporozę albo inne ukryte choroby.
Przez takie pierdolenie jak wasze mogę wszystkich wyzwać o pizdek w rurkach bo nie podciągną się siłowo tyle co ja i z takim ciężarem co ja. No ale mam resztki rozsądku by wiedzieć, że nie każdy musi zrobić 20 kilka powtórzeń bo i po co.
Przez takie pierdolenie jak wasze mogę wszystkich wyzwać o pizdek w rurkach bo nie podciągną się siłowo tyle co ja i z takim ciężarem co ja. No ale mam resztki rozsądku by wiedzieć, że nie każdy musi zrobić 20 kilka powtórzeń bo i po co.
Normalny chłopak, nie wszyscy muszą wyglądać jak bandyci.
Przegrać z babą to wstyd... Silowalem się raz z taka 90kg+ 190cm co się chwaliła, że facetów kładzie... Powiedziałem, że chyba żadnego nie widziała jeszcze na oczy... Powiem w skrócie. Rozjebana jak gnoj po polu przez rolnika (jak na babe byla silna, ale żaden facet nie może przegrywać z taka laska...).
To jest pokolenie pip jak przedmowcy trafnie ujeli... Jakieś minimum musi być dbania o formę.
To jest pokolenie pip jak przedmowcy trafnie ujeli... Jakieś minimum musi być dbania o formę.
URAGE napisał/a:
Po za tym koleś jakieś tam mięśnie ma
Chyba miałeś na myśli ścięgna.
"fajny" awatar, dużo o Tobie mówi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów