niestety trafia na automatyczną sekretarkę. Uwaga, poziom pisków bardzo wysoki!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
fejk niefejk? po prostu brak slow....
fejk, bo zbyt składnie zdania wypowiada
a jeśli nie fejk - to ja obstawiam, że on po prostu się do niej nie odzywa i dlatego mu jedzie i dobrze wie, że to się na automatyczną sekretarkę nagrywa
kuffa, aż taki debil by był, że nie rozkminia poczty głosowej? nieee..
a jeśli nie fejk - to ja obstawiam, że on po prostu się do niej nie odzywa i dlatego mu jedzie i dobrze wie, że to się na automatyczną sekretarkę nagrywa
to nie fejk. mialem taka sytuacje. najgorzej jest jak sie taka przedyma i da sie numer telefonu, a ta pozniej napieprza do Ciebie 24/7 i nie potrafi zrozumiec ze chodzilo tylko o jej pizde a nie o zwiazek na cale zycie.
UP@ - zgadzam sie w 100% ;p
UP@ - zgadzam sie w 100% ;p
Conscribo napisał/a:
Po imprezie dzwoniłem do znajomego, w końcu słyszę głos: "Cześć [pauza] dodzwoniłeś się do Huberta..." i zacząłem gadać więc tak, czasem można się nabrać.
SeksownyStajenny napisał/a:
nie potrafi zrozumiec ze chodzilo tylko o jej pizde a nie o zwiazek na cale zycie.
w koncu kobieta to tylko zlosliwa narosl wokol pizdy...
Jak babsko dostaje słowotoku to chuja w gardło i wkurwiający bełkot zamienia się w słodkie duszenie ...OML OML OML...
... twoja stara
Veni Vidi Vyiebane
bo pamiętajcie u kobiety nie są ważne nogi ,tylko serce......które bije po między nimi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów