18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
raper900 2013-01-07, 16:33 1
Sądząc po komentarzach, większość z was nie zdążyła dojść.

Zgłoś
wielq 2013-01-07, 16:34
Przynajmniej sie nie nudzi w trasie;-)
Zgłoś
danielosaw1 2013-01-07, 16:42 43
Ten sam styl
Zgłoś
korinogaro 2013-01-07, 16:49 5
Jak bym miał taką, żonę to bym się tym nie chwalił...nigdzie, a już na 1000000000000000000% nie w internecie.
Zgłoś
h7kchryst 2013-01-07, 16:58 1
One się tylko ruchać potrafią.

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
blackbird969 2013-01-07, 16:59
eee tam pierdolicie, ruchałbym
Zgłoś
malwa321 2013-01-07, 17:10 2
baby takie właśnie są, komplikują proste rzeczy.
Zgłoś
p................a 2013-01-07, 17:16 2
jesli nie bierze w dupe to nie widze sensu z nia byc
Zgłoś
Alonso 2013-01-07, 17:18
TO nie jest żywa dziewczyna. TO nowa najnowsza generacja dmuchanych lalek.
Zgłoś
petru23 2013-01-07, 18:03 1
danielosaw1 napisał/a:

Ten sam styl (video)film(/video)

zajebista, ruda ładowareczka. Cuuuudo.

pika napisał/a:

jesli nie bierze w dupe to nie widze sensu z nia byc

w dupę to się ładują pedały. Nie wiem czy wiesz, ale kobieta ma coś takiego jak cipkę/piczkę (zwał jak zwał). I tam wsadza się kutasa. W dupie jest gówno i śmierdzi. Ale Ciebie chyba kręci gówno pod napletem.
Zgłoś
genghiskhan 2013-01-07, 18:43
blackbird969 napisał/a:

eee tam pierdolicie, ruchałbym

owszem my tak, ty nie
Zgłoś
CyganBezGruzu 2013-01-07, 19:03
petru23 jeżeli po analu masz gówno pod napletem, to chyba nie stosowałeś z ojcem czegoś takiego jak lewatywa
Zgłoś
Snejku 2013-01-07, 19:34
Dziwne, że w ich konwersacji ten typ nie użył słowa retarded... Jeszcze się suka kłóci pod koniec, ja bym nie wytrzymał
Zgłoś
hallux 2013-01-07, 19:44 1
ja pierdole..niby jestem tej samej płci i powinnam obstać za nią..chociaż by tym, że sie starała...no ale kurwa mać
Zgłoś
p................a 2013-01-08, 0:14
petru23 napisał/a:

zajebista, ruda ładowareczka. Cuuuudo.

w dupę to się ładują pedały. Nie wiem czy wiesz, ale kobieta ma coś takiego jak cipkę/piczkę (zwał jak zwał). I tam wsadza się kutasa. W dupie jest gówno i śmierdzi. Ale Ciebie chyba kręci gówno pod napletem.

życzę ci takiego poziomu jak ja zeby pipa ci sie juz znudziła po drugie jak dorosniesz to zrozumiesz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów