Czyli jadąc 80 mil na godzinę ile czasu zajmie pokonanie 80 mil. Wymagany podstawowy angielski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sądząc po komentarzach, większość z was nie zdążyła dojść.
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
eee tam pierdolicie, ruchałbym
jesli nie bierze w dupe to nie widze sensu z nia byc
TO nie jest żywa dziewczyna. TO nowa najnowsza generacja dmuchanych lalek.
danielosaw1 napisał/a:
Ten sam styl (video)film(/video)
zajebista, ruda ładowareczka. Cuuuudo.
pika napisał/a:
jesli nie bierze w dupe to nie widze sensu z nia byc
w dupę to się ładują pedały. Nie wiem czy wiesz, ale kobieta ma coś takiego jak cipkę/piczkę (zwał jak zwał). I tam wsadza się kutasa. W dupie jest gówno i śmierdzi. Ale Ciebie chyba kręci gówno pod napletem.
petru23 jeżeli po analu masz gówno pod napletem, to chyba nie stosowałeś z ojcem czegoś takiego jak lewatywa
Dziwne, że w ich konwersacji ten typ nie użył słowa retarded... Jeszcze się suka kłóci pod koniec, ja bym nie wytrzymał
ja pierdole..niby jestem tej samej płci i powinnam obstać za nią..chociaż by tym, że sie starała...no ale kurwa mać
petru23 napisał/a:
zajebista, ruda ładowareczka. Cuuuudo.
w dupę to się ładują pedały. Nie wiem czy wiesz, ale kobieta ma coś takiego jak cipkę/piczkę (zwał jak zwał). I tam wsadza się kutasa. W dupie jest gówno i śmierdzi. Ale Ciebie chyba kręci gówno pod napletem.
życzę ci takiego poziomu jak ja zeby pipa ci sie juz znudziła po drugie jak dorosniesz to zrozumiesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów