Czyli jadąc 80 mil na godzinę ile czasu zajmie pokonanie 80 mil. Wymagany podstawowy angielski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A do tego żonka nie za piękna, zajebałbym ją i poćwiartował po tygodniu
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Może lubi anal ?
It's the power of Blond.
to kolejny dowód na "ynteligencję" kobiet, zwłaszcza blONd
poza tym po jej ryju widać, że została stworzona do robienia lachy
poza tym po jej ryju widać, że została stworzona do robienia lachy
Cytat:
A do tego żonka nie za piękna, zajebałbym ją i poćwiartował po tygodniu
i wtedy dopiero poruchalbym
pewnie bierze z dupy do geby. Takich sie uzywa ale nigdy sie z nimi nie zeni!
www.feranos.eu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów