Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrazyEdek napisał/a:
Tera łączymy wszystkie składniki.
edziu.. przecież cie stać na lepsze wrzutki niż na to ustawione.. coś tam..
Raz obejrzeć to za mało 🤣
Ten strach w oczach i na ryju ; motkobosko co to się tu staneło się 🤣🤣🤣
Ten strach w oczach i na ryju ; motkobosko co to się tu staneło się 🤣🤣🤣
dla atencji można se nawinąć włosy na końcówki miksera, nie myślcie, że to przypadek
Niedowiarki z Was - ja zawsze ustawiam kamerkę jak coś robię w kuchni ...
Myślałem że filmiki z mikserem byly modne 10 lat temu, widać nowe pokolenia atencjuszek odkopuje stare sposoby
Kolejna, j🤬a srik-tokowa atencjuszka!!! Cały ten j🤬y srik-tok to sk🤬iały rak internetu!!!!
Pani się dowiedziała że istnieje coś takiego jak zakrycie długich włosów żeby je nie wciągnęło w maszynę.
tutaj przykład przepisów który reguluje takie sytuacje
tutaj przykład przepisów który reguluje takie sytuacje
Cytat:
Pracownicy zatrudnieni przy obsłudze maszyn z ruchomymi elementami nie mogą pracować w odzieży z luźnymi (zwisającymi) częściami, jak np. luźno zakończone rękawy, krawaty, szaliki, poły, oraz bez nakryć głowy okrywających włosy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie