nie pyskuj żydowski śmieciu, śledzę politykę od lat w których ty byłeś plemnikiem, wpierdalam temat bo nie ma gdzie indziej a świat idzie do przodu pajacu, gdzie miałem napisać ? jak usunęli temat gazy, o grzyba to możesz zapytać rodzie albo rybę możesz zapytać w rodzinie
Jakiś żyd w dupe cie walił że masz z nimi taki problem ?
No cóż, głupie, czarne i stojące, to ją skusiło...
o widze że żydy zabrały się i za sadistica , gaza zła, jebane żydy że ich cyklon nie wydusił wszyctkich , pierdolone nieudaczniki Polaczki, sługusy i obciągacze, tak ma być w Polsce, chanuka w sejmie ukraińcy do Policji i urzedów skarbowych polak na pole ryżowe
Wez głęboki oddech , napij się wody i odpocznij.
Z powodu urody swoich kobiet i walorów angielskiej kuchni brytole ostro ruszyli odkrywać świat
Milfka do wydupczenia. Cycki całkiem zajebiste, hiszpana by tam dobrego zajebał, pozniej jakiś rimming, minetka i jebanko na koniec
Jak ona na takie słupki skacze to te twoje 19cm by wyśmiała, bez gaśnicy nie podchodź.
Milfka do wydupczenia. Cycki całkiem zajebiste, hiszpana by tam dobrego zajebał, pozniej jakiś rimming, minetka i jebanko na koniec
15 lat skończone?
I to właśnie chciałem wam tutaj powiedzieć.
Do widzenia!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów