Jeszcze nie widziałem mądrego po pijaku.
@UP
Po pijaku każdy mądry, zabawny i pociągający
@UP
"Przyprowadźcie mi takiego co nie pije, a poprowadzi on moją armię" Czyngis-han
o widze że żydy zabrały się i za sadistica , gaza zła, jebane żydy że ich cyklon nie wydusił wszyctkich , pierdolone nieudaczniki Polaczki, sługusy i obciągacze, tak ma być w Polsce, chanuka w sejmie ukraińcy do Policji i urzedów skarbowych polak na pole ryżowe
Zawsze znajdzie się takie gowno upośledzone co z dupy wpierdala temat polityki gdzie popadnie. Wyłącz media na kilka dni, idz na grzyby albo ryby stary. Wez daj sobie posłuchać siebie samego a nie pierdolisz to co usłyszysz i zaśmiecasz świat. To że jesteś przegrywam życiowym to tylko i wyłącznie twoja wina.
Zawsze znajdzie się takie gowno upośledzone co z dupy wpierdala temat polityki gdzie popadnie. Wyłącz media na kilka dni, idz na grzyby albo ryby stary. Wez daj sobie posłuchać siebie samego a nie pierdolisz to co usłyszysz i zaśmiecasz świat. To że jesteś przegrywam życiowym to tylko i wyłącznie twoja wina.
nie pyskuj żydowski śmieciu, śledzę politykę od lat w których ty byłeś plemnikiem, wpierdalam temat bo nie ma gdzie indziej a świat idzie do przodu pajacu, gdzie miałem napisać ? jak usunęli temat gazy, o grzyba to możesz zapytać rodzie albo rybę możesz zapytać w rodzinie
nie pyskuj żydowski śmieciu, śledzę politykę od lat w których ty byłeś plemnikiem, wpierdalam temat bo nie ma gdzie indziej a świat idzie do przodu pajacu, gdzie miałem napisać ? jak usunęli temat gazy, o grzyba to możesz zapytać rodzie albo rybę możesz zapytać w rodzinie
I tyle Ci zostało w życiu do roboty, oglądać jak Cie żydy doją i pyskować na forum (i to już niedługo jak Ci pysk ukrócą).
Pewnie żyjesz jeszcze dobrymi czasami jaruzelskiego
Pewnie żyjesz jeszcze dobrymi czasami jaruzelskiego
nie, żyje tym że takich frajerów jak Polacy to na całym świecie nie ma
Każdy ma tutaj wyjebane, że obserwujesz politykę, a jeszcze bardziej od ilu lat. Stary capie i grzybie.
Ciekawy tok rozumowania, nie mam gdzie wrzucić tematu o polityce, to wrzucę pod losowo wybranym postem
Takie ameby umysłowe, takich zjebów i nieudaczników życiowych powinno się izolować
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów