Sezon w pełni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:47
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 6:11
🔥
A mówiłem, że można oberwać w głowę
- teraz popularne
Nawet nie wiem co kurwa powiedzieć
Dobra dupa ale rozumu brak
up
rozumu nie będziesz ruchał
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Kurwa, z takich skoków bab do wody mozna by smialo zrobic z godzinną składankę. I to pewnie tylko z tego roku.
@KlinikaAborcyjna ale geny tej spierdoliny moje dzieci już mogą mieć.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
up
Zdobywając dziewczynę, zdobywasz jej umysł. To jest to co kręci prawdziwego faceta. "Ruchanie" tępych lasek jest dla niewyżytych gówniarzy.
karakal napisał/a:
Zdobywając dziewczynę, zdobywasz jej umysł.
Co niby kurwa zdobywa? Umysł? Kobiety? Żeś dojebał oksymoronem jak łysy z brazers grzywką o kant kuli...
ehhh ja bym powiedział, że faceci, którzy jej towarzyszyli to pizdy. Nikt nie porafił jej wytłumaczyć, że należy podciągnąć się na rękach i unieść kolana do góry? W jej przypadku jej własny ciężar prawdopodobnie wyjebał jej zęby
Cytat:
Zdobywając dziewczynę, zdobywasz jej umysł. To jest to co kręci prawdziwego faceta. "Ruchanie" tępych lasek jest dla niewyżytych gówniarzy.
Uwielbiam jak ktoś definiuje męskość czy jakąkurwakolwiek domyślnie pozytywną ceche na podstawie własnych upodobań. Każdego kręci co innego, to się nazywa gust Panie inteligent.
A od siebie dodam, że mnie kręcą takie fajne, jędrne udka jak u koleżanki na załączonym filmie i bardzo nad nimi ubolewam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów