Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzieś tam chyba majaczy amerykańska flaga w tle. To, że amerykanki to maciory - mit w chuj, może jakieś miejskie potworzyce po 30-tce czy 40-tce. Koleżanka studiowała tam kilka lat, wrzucała relacje, wszystkie dziewczyny na uczelni albo biegają albo grają w piłkę nożną albo pływają, albo siatkówka, softball czy inne takie, każda widać, że wysportowana. I ok, rozumiem, że wiele biedoty, czarnej patologi i białych śmieci żre okropne żarcie i wyglądają jak gówno, ale ludzie z klasy średniej już jednak prowadzą zdrowy tryb życia.
Co innego w Polsce, każda dziewczyna to paralityk, jakiś mały odsetek chodzi na siłownię, biega, coś tam trenuje, a tak do 20-któregoś roku życia to zwykłe kaleki i pierdoły. A otyłych młodych dziewczyn w chuj, są takie "nawet-nawet", a i tak jak się człowiek przyjrzy to z tych "luźniejszych" ubrań wystaje jednak kałdun albo 2/3 podbródki.
Destylat: ruchałbym
Niestety, staruchy 20 lat i więcej w 73% mają nadwagę, 41% są już otyłe:
- Percent of adults aged 20 and over with obesity: 41.9% (2017-March 2020)
- Percent of adults aged 20 and over with overweight, including obesity: 73.6% (2017-2018)
cdc.gov/nchs/fastats/obesity-overweight.htm
A to wszystko zanim zaczęły się obżerać na pandemii.
Ja pierdole, kurwa, do chuja, weźcie załóżcie sobie "Sadistic kids" albo przynajmniej nie piszcie nic tu, kurwa zażenowanie takie, że aż zęby bolą, ała kurwa idę na spacer po pokoju.
czym się idioto amebo umysłowa tak zażenowałeś że jesteś tak jebnięty że ustawa nie przewiduję ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów