Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pokazuje jak.
Jak,-potrafi się bawić,robi szpagat,jebnąć na plecy?
Co autor miał na myśli? Bo nie wiem na co zwrócić uwagę.
Tępa dzida! Widać, że za gówniaka tylko pies się z nią bawił i to dopiero jak matka zawiesiła jej kiełbasę na szyję!!!! ))
Doskonały żart. Uśmiałem się jak w 89. Mam coś podobnego.
Doskonały żart. Uśmiałem się jak w 89. Mam coś podobnego.
ale gówno jprdl xD jaki właściciel takie wrzutki !
Cipsko bym jej wylizał i stopy
Ty się jarek weź wreszcie za tego tfuska i gierzdorf. A nie tylko lizanie dupeczek ci w głowie. Kurwa.
Co innego w Polsce, każda dziewczyna to paralityk, jakiś mały odsetek chodzi na siłownię, biega, coś tam trenuje, a tak do 20-któregoś roku życia to zwykłe kaleki i pierdoły. A otyłych młodych dziewczyn w chuj, są takie "nawet-nawet", a i tak jak się człowiek przyjrzy to z tych "luźniejszych" ubrań wystaje jednak kałdun albo 2/3 podbródki.
Destylat: ruchałbym
Gdzieś tam chyba majaczy amerykańska flaga w tle. To, że amerykanki to maciory - mit w chuj, może jakieś miejskie potworzyce po 30-tce czy 40-tce. Koleżanka studiowała tam kilka lat, wrzucała relacje, wszystkie dziewczyny na uczelni albo biegają albo grają w piłkę nożną albo pływają, albo siatkówka, softball czy inne takie, każda widać, że wysportowana. I ok, rozumiem, że wiele biedoty, czarnej patologi i białych śmieci żre okropne żarcie i wyglądają jak gówno, ale ludzie z klasy średniej już jednak prowadzą zdrowy tryb życia.
Co innego w Polsce, każda dziewczyna to paralityk, jakiś mały odsetek chodzi na siłownię, biega, coś tam trenuje, a tak do 20-któregoś roku życia to zwykłe kaleki i pierdoły. A otyłych młodych dziewczyn w chuj, są takie "nawet-nawet", a i tak jak się człowiek przyjrzy to z tych "luźniejszych" ubrań wystaje jednak kałdun albo 2/3 podbródki.
Destylat: ruchałbym
To wiadomo, że na uczelni jest jakieś wychowanie fizyczne i większości kobiet nie zdąży się jeszcze zamaciorzyć bo jak pisałeś mają do 20 lat, bo to uczelnie. Ale później nie wygląda to już tak kolorowo, stany z taką powierzchnią mają największy odsetek chodzących (albo już zakotwiczonych do łóżka) hamburgerów i to nie żaden mit.
A z destylatów to ja łychę wolę.
Tępa dzida! Widać, że za gówniaka tylko pies się z nią bawił i to dopiero jak matka zawiesiła jej kiełbasę na szyję!!!! ))
ale gówno jprdl xD jaki właściciel takie wrzutki !
Ja pierdole, kurwa, do chuja, weźcie załóżcie sobie "Sadistic kids" albo przynajmniej nie piszcie nic tu, kurwa zażenowanie takie, że aż zęby bolą, ała kurwa idę na spacer po pokoju.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów