📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Nie mam szacunku dla potomków hitlerowców.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Są dwie rzeczy niemieckie, które szanuje. Oktoberfest i Rammstein.
KoniecZartow napisał/a:
Są dwie rzeczy niemieckie, które szanuje.
Ale języka polskiego i czytających już nie szanujesz.
ja szanuję
ty szanujesz
on, ona, ono szanuje
itd...
;>
SkoPio1 napisał/a:
Ale języka polskiego i czytających już nie szanujesz.
ja szanuję
ty szanujesz
on, ona, ono szanuje
itd...
;>
a ty tu po kontent czy przypierdalac sie do pisowni ?
Ale szybka winda, to niemiecka technologia.
Iza podrapała elewacje
Pięknie potylicą w rurkę przyjebała. Następnie był kontakt przodu twarzoczaszki z betonem, ale tego już nie czuła bo straciła przytomność po pierwszym uderzeniu. Jeśli nie było tam płytko to nie wróżę większych szans na powielenie tych zjebanych genów.
jebnij sie w łeb.... dobrze ze tylko tutaj wylewasz swoje patriotyczne zale bo gdzie indziej ban za banem. Ogarnij łeb to normalni ludzie sa
Kesmin napisał/a:
a ty tu po kontent czy przypierdalac sie do pisowni ?
Nie no, wystawiajmy debili na piedestały. Dochodzi do pustego łba, że można i kontent i pisownię ogarnąć?
Black_Hole napisał/a:
jebnij sie w łeb.... dobrze ze tylko tutaj wylewasz swoje patriotyczne zale bo gdzie indziej ban za banem. Ogarnij łeb to normalni ludzie sa
Niemcy normalni? Faktycznie w Twoim przypadku wielkość fiuta jest odwrotnie proporcjonalna do mózgowia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów