18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NafazowanyKoleś 2012-11-04, 11:42
fantomasik napisał/a:

@up all

Prawda jest taka, że gdyby takie dwa pustaki stanęły na wprost Was, nie wiedzielibyście jak ukryć wasze malutkie wzwodziki

O widzę kolejny przygłupi arogant, który jest tak zadufany w sobie, że nie dociera do niego zdanie innych. Uważa swoje zdanie za najważniejsze i jedyne słuszne, a gdy ktoś powie inaczej, to jest zły i jest z "lumpenploretariatu". Cóż za wspaniałe słowotwórstwo, ociekasz zajebistością jak mój kibel kiedy się wysram, wiesz?

Takie gówno jak ty to jedne z najgorszych, najbardziej egocentrycznych i butnych "podludzi". Wiesz kto tak określał takich jak ty? możliwe, że wiesz. Wiedziałby co z tobą zrobić, bo nic innego się nie należy.
Zgłoś
barszczzuszkami 2012-11-04, 11:54
@fantomasik
jeśli masz dziewczynę to ruchaj ją częściej, a jeśli nie to zwal sobie konia od czasu do czasu, to może nie będziesz taki niewyżyty, że ci będzie stawał z byle okazji.
Zgłoś
głodny_toster 2012-11-04, 12:07
@ NafazowanyKoleś, barszczzuszkami,

Spierdalajcie possać biedroniowi:) On lubi takich dewiantów
Zgłoś
Aldous 2012-11-04, 12:37
Jakby to mój samochód tak kopnęła to dostałaby takiego liścia że aż by się usmarkała.
Zgłoś
R................1 2012-11-04, 16:18
fantomasik napisał/a:

Ja pierdole...i pisze to osoba z rodziny, która z pokolenia na pokolenie należy do lumpenploretariatu...

To słowotwórstwo sobie daruj. Chcesz pojechać moją rodzinę? A kim TY kurwa niedorozwoju jebany jesteś?
Nie, pierdole. Nie będę Cię jechać i się kłócić bo tylko karmię trolla.
Zgłoś
głodny_toster 2012-11-04, 16:20
ReDD1791 napisał/a:

To słowotwórstwo sobie daruj. Chcesz pojechać moją rodzinę? A kim TY kurwa niedorozwoju jebany jesteś?
Nie, pierdole. Nie będę Cię jechać i się kłócić bo tylko karmię trolla.

Słowotwórstwo!? Poczytaj trochę historii a potem się wypowiadaj, bo póki co to ty obrażasz swoją rodzinę brakiem wiedzy o jej przeszłości. A jeśli Ci się nie chce, to wiesz co możesz zrobić... No sio sio z sadistica na samosie:)
Zgłoś
R................1 2012-11-04, 16:49 4
Jeżeli ty jestes omnibusem to gratuluję. Nie znam większości pojęć z socjologii ale ok, proszę dla innych (z wiki):

Lumpenproletariat (z niem. Lumpenproletariat - obszarpańczy proletariat) - w socjologii jest to zdeklasowana warstwa osób znajdujących się na marginesie społecznym w społeczeństwie kapitalistycznym. Tworzą ją osoby żyjące w skrajnej biedzie, trwale bezrobotne, często nie posiadające zawodu w odróżnieniu od proletariatu, czyli kategorii osób posiadających zatrudnienie.

Nie rozumiem twojego jadu. Nie znasz mnie mojej rodziny jedziesz od biedoty i grasz idiotę(a może i nie grasz...). Napisałem co myślę o takich personach i wszystko. A przy okazji wiele twoich postów mówi o twojej osobie, pozwolisz że przytoczę jeden z nich i mogę bardzo dużo o tobie szanowny fantomasiku powiedzieć:

Cytat:

A moja mama zarabia tyle, że kurwa płakać się chce;] Więc kurwa nie pierdol, że jak na ich obowiązki mało zarabiają. Bo utrzymać całą rodzinę za jedną pensję i jeszcze opłacić stancje, studia i zycie dziecku to kurwa mało!? Do chuja pana...jak mnie wkurwiaja tacy pierdoleni znawcy tematu;]

Twoje słowa z tematu wośp.
Wnioskując z twoich słów:
- utrzymuje ciebie matka
- masz 26 lat
- uważasz mnie za przedstawiciela lumpenploretariatu chociaż sam na takowego wyglądasz
- studiujesz w wieku 26 lat, matka ci opłaca studia bo sam nie potrafisz znaleźć dla siebie roboty, a jeżeli nie potrafisz znaleźć roboty to zapewne kończysz chujowy kierunek, mało tego, opłaca ci go matka, opłaca, czyli nie jesteś na publicznej uczelni tylko na prywatnej albo na studiach zaocznych. Sam nie potrafisz ruszyć dupy do roboty(bo inaczej przecież nie musiałaby ci ich opłacać)
- nie masz ojca albo masz ale siedzi w domu na bezrobotnym

Podsumowywując:

Jesteś 26 letnim pieniaczem który nic w życiu nie osiągnął, do tego nie ma gustu(wnioskując że te dwie pizdy ci się podobają) i próbuje cały swój żal i jad wylać na innych.
Jesteś żałosny fantomasiku. Weź spierdalaj.
Zgłoś
głodny_toster 2012-11-04, 17:41
ReDD1791 napisał/a:

Jeżeli ty jestes omnibusem to gratuluję. Nie znam większości pojęć z socjologii ale ok, proszę dla innych (z wiki):

Lumpenproletariat (z niem. Lumpenproletariat - obszarpańczy proletariat) - w socjologii jest to zdeklasowana warstwa osób znajdujących się na marginesie społecznym w społeczeństwie kapitalistycznym. Tworzą ją osoby żyjące w skrajnej biedzie, trwale bezrobotne, często nie posiadające zawodu w odróżnieniu od proletariatu, czyli kategorii osób posiadających zatrudnienie.

Nie rozumiem twojego jadu. Nie znasz mnie mojej rodziny jedziesz od biedoty i grasz idiotę(a może i nie grasz...). Napisałem co myślę o takich personach i wszystko. A przy okazji wiele twoich postów mówi o twojej osobie, pozwolisz że przytoczę jeden z nich i mogę bardzo dużo o tobie szanowny fantomasiku powiedzieć:

Twoje słowa z tematu wośp.
Wnioskując z twoich słów:
- utrzymuje ciebie matka
- masz 26 lat
- uważasz mnie za przedstawiciela lumpenploretariatu chociaż sam na takowego wyglądasz
- studiujesz w wieku 26 lat, matka ci opłaca studia bo sam nie potrafisz znaleźć dla siebie roboty, a jeżeli nie potrafisz znaleźć roboty to zapewne kończysz chujowy kierunek, mało tego, opłaca ci go matka, opłaca, czyli nie jesteś na publicznej uczelni tylko na prywatnej albo na studiach zaocznych. Sam nie potrafisz ruszyć dupy do roboty(bo inaczej przecież nie musiałaby ci ich opłacać)
- nie masz ojca albo masz ale siedzi w domu na bezrobotnym

Podsumowywując:

Jesteś 26 letnim pieniaczem który nic w życiu nie osiągnął, do tego nie ma gustu(wnioskując że te dwie pizdy ci się podobają) i próbuje cały swój żal i jad wylać na innych.
Jesteś żałosny fantomasiku. Weź spierdalaj.

No proszę kurwa...pierdolony pan psychanalityk się znalazł Brawo geniuszu!! Rozgryzłeś mnie:D A teraz idź dalej possij na parafii wikariuszom:) Może Ci coś z tacy podrzucą Adio:D
Zgłoś
barszczzuszkami 2012-11-05, 15:29 1
@fantomasik
Ale jesteś kurwa żałosny. Idź possij to twój tekst. Reprezentujesz poziom intelektualny gimnazjum.
Zgłoś
kamik306 2012-11-06, 18:40
Za kopanie drugiego auta powinna dostać karnego baseballa między oczy...

Takie tępe pizdy sobie nowe Peugeoty odbierają... ;/
Zgłoś
qhash 2015-10-04, 15:30
na miejscu tego kolesia to bym jednej i drugiej soczystego gonga wyjebał

głupie szmaty
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem