Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up all
Prawda jest taka, że gdyby takie dwa pustaki stanęły na wprost Was, nie wiedzielibyście jak ukryć wasze malutkie wzwodziki
O widzę kolejny przygłupi arogant, który jest tak zadufany w sobie, że nie dociera do niego zdanie innych. Uważa swoje zdanie za najważniejsze i jedyne słuszne, a gdy ktoś powie inaczej, to jest zły i jest z "lumpenploretariatu". Cóż za wspaniałe słowotwórstwo, ociekasz zajebistością jak mój kibel kiedy się wysram, wiesz?
Takie gówno jak ty to jedne z najgorszych, najbardziej egocentrycznych i butnych "podludzi". Wiesz kto tak określał takich jak ty? możliwe, że wiesz. Wiedziałby co z tobą zrobić, bo nic innego się nie należy.
jeśli masz dziewczynę to ruchaj ją częściej, a jeśli nie to zwal sobie konia od czasu do czasu, to może nie będziesz taki niewyżyty, że ci będzie stawał z byle okazji.
Spierdalajcie possać biedroniowi:) On lubi takich dewiantów
Ja pierdole...i pisze to osoba z rodziny, która z pokolenia na pokolenie należy do lumpenploretariatu...
To słowotwórstwo sobie daruj. Chcesz pojechać moją rodzinę? A kim TY kurwa niedorozwoju jebany jesteś?
Nie, pierdole. Nie będę Cię jechać i się kłócić bo tylko karmię trolla.
To słowotwórstwo sobie daruj. Chcesz pojechać moją rodzinę? A kim TY kurwa niedorozwoju jebany jesteś?
Nie, pierdole. Nie będę Cię jechać i się kłócić bo tylko karmię trolla.
Słowotwórstwo!? Poczytaj trochę historii a potem się wypowiadaj, bo póki co to ty obrażasz swoją rodzinę brakiem wiedzy o jej przeszłości. A jeśli Ci się nie chce, to wiesz co możesz zrobić... No sio sio z sadistica na samosie:)
Lumpenproletariat (z niem. Lumpenproletariat - obszarpańczy proletariat) - w socjologii jest to zdeklasowana warstwa osób znajdujących się na marginesie społecznym w społeczeństwie kapitalistycznym. Tworzą ją osoby żyjące w skrajnej biedzie, trwale bezrobotne, często nie posiadające zawodu w odróżnieniu od proletariatu, czyli kategorii osób posiadających zatrudnienie.
Nie rozumiem twojego jadu. Nie znasz mnie mojej rodziny jedziesz od biedoty i grasz idiotę(a może i nie grasz...). Napisałem co myślę o takich personach i wszystko. A przy okazji wiele twoich postów mówi o twojej osobie, pozwolisz że przytoczę jeden z nich i mogę bardzo dużo o tobie szanowny fantomasiku powiedzieć:
A moja mama zarabia tyle, że kurwa płakać się chce;] Więc kurwa nie pierdol, że jak na ich obowiązki mało zarabiają. Bo utrzymać całą rodzinę za jedną pensję i jeszcze opłacić stancje, studia i zycie dziecku to kurwa mało!? Do chuja pana...jak mnie wkurwiaja tacy pierdoleni znawcy tematu;]
Twoje słowa z tematu wośp.
Wnioskując z twoich słów:
- utrzymuje ciebie matka
- masz 26 lat
- uważasz mnie za przedstawiciela lumpenploretariatu chociaż sam na takowego wyglądasz
- studiujesz w wieku 26 lat, matka ci opłaca studia bo sam nie potrafisz znaleźć dla siebie roboty, a jeżeli nie potrafisz znaleźć roboty to zapewne kończysz chujowy kierunek, mało tego, opłaca ci go matka, opłaca, czyli nie jesteś na publicznej uczelni tylko na prywatnej albo na studiach zaocznych. Sam nie potrafisz ruszyć dupy do roboty(bo inaczej przecież nie musiałaby ci ich opłacać)
- nie masz ojca albo masz ale siedzi w domu na bezrobotnym
Podsumowywując:
Jesteś 26 letnim pieniaczem który nic w życiu nie osiągnął, do tego nie ma gustu(wnioskując że te dwie pizdy ci się podobają) i próbuje cały swój żal i jad wylać na innych.
Jesteś żałosny fantomasiku. Weź spierdalaj.
Jeżeli ty jestes omnibusem to gratuluję. Nie znam większości pojęć z socjologii ale ok, proszę dla innych (z wiki):
Lumpenproletariat (z niem. Lumpenproletariat - obszarpańczy proletariat) - w socjologii jest to zdeklasowana warstwa osób znajdujących się na marginesie społecznym w społeczeństwie kapitalistycznym. Tworzą ją osoby żyjące w skrajnej biedzie, trwale bezrobotne, często nie posiadające zawodu w odróżnieniu od proletariatu, czyli kategorii osób posiadających zatrudnienie.
Nie rozumiem twojego jadu. Nie znasz mnie mojej rodziny jedziesz od biedoty i grasz idiotę(a może i nie grasz...). Napisałem co myślę o takich personach i wszystko. A przy okazji wiele twoich postów mówi o twojej osobie, pozwolisz że przytoczę jeden z nich i mogę bardzo dużo o tobie szanowny fantomasiku powiedzieć:
Twoje słowa z tematu wośp.
Wnioskując z twoich słów:
- utrzymuje ciebie matka
- masz 26 lat
- uważasz mnie za przedstawiciela lumpenploretariatu chociaż sam na takowego wyglądasz
- studiujesz w wieku 26 lat, matka ci opłaca studia bo sam nie potrafisz znaleźć dla siebie roboty, a jeżeli nie potrafisz znaleźć roboty to zapewne kończysz chujowy kierunek, mało tego, opłaca ci go matka, opłaca, czyli nie jesteś na publicznej uczelni tylko na prywatnej albo na studiach zaocznych. Sam nie potrafisz ruszyć dupy do roboty(bo inaczej przecież nie musiałaby ci ich opłacać)
- nie masz ojca albo masz ale siedzi w domu na bezrobotnym
Podsumowywując:
Jesteś 26 letnim pieniaczem który nic w życiu nie osiągnął, do tego nie ma gustu(wnioskując że te dwie pizdy ci się podobają) i próbuje cały swój żal i jad wylać na innych.
Jesteś żałosny fantomasiku. Weź spierdalaj.
No proszę kurwa...pierdolony pan psychanalityk się znalazł Brawo geniuszu!! Rozgryzłeś mnie:D A teraz idź dalej possij na parafii wikariuszom:) Może Ci coś z tacy podrzucą Adio:D
Ale jesteś kurwa żałosny. Idź possij to twój tekst. Reprezentujesz poziom intelektualny gimnazjum.
Takie tępe pizdy sobie nowe Peugeoty odbierają... ;/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów