Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:13
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
blondynka za kierownicą.
karadzio • 2014-04-16, 21:15
Historia z dzisiaj.
Jade moim ducato z towarem i widzę autobus z przeciwka, zza niego wyjeżdża astra i jedzie na mnie, na czołowo i ni huja nie zdąrzy, więc zatrzymuję się (paczki poleciały), udało się, gwiazda z wielką łaska się zatrzymała. Babka wielce "o huj Ci chodzi" i chce jechać dalej, ale nie pozwoliłem (dziecko ok. 7-10 lat nie przypięte z przodu - chyba uderzyło głową w deske). Ryczę na nią, bo spokojny jestem tylko do czasu, a ona na to że "ona miała pierwszeństwo, bo z dzieckiem jechała!". No kurwa padłem...

Zajebać, poćwiartować i spuścić w kiblu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DziadMróz 2014-04-17, 0:59 1
Ostatnio w trakcie przejeżdżania przez ślimaka, moim oczom ukazał się jakiś chuj, który zostawił auto na awaryjnych. Teren pochylony nie było szans zatrzymać się przed nim. Miałem farta, że koleś jadący główną drogą wyczytał sytuację i zrobił mi miejscę. Rozumiem, że auto może spierdolić się wszędzie ale mógł ruszyć pizdę i przepchać w bezpieczne miejsce.
Może nawet wystarczyło wcisnąć sprzęgło i auto samo by się stoczyło.
Zgłoś
SharpSe 2014-04-17, 1:18 4
Podziwiam was drodzy kierowcy sadole o cierpliwość bo ja sam wożę od dłuższkego czasu kose w aucie i szpraja pieprzowego, nawet jak jakis się przyjebie to go załatwie po rajtach. Już mi się toleranacja skończyła jak widze co się dzieje na drodze. Najgorsze jak wyleci taki osiłek z auta i do bagażnika z pałą leci, ja wtedy kosa i gaz w ręku. Gości spierdala do szoferki jak cycuć. Wiem ze w obronie własnej mogę użyć tego i tego.Jednej takiej cwaniarze kazałem speirdalać na koniec kolejki bo się chciał wbić z prawego pasa. Tłumaczyła się póżniej cipa. Mnie nie oszukasz. Takich kurwkierowców trzeba tępić bezwzględnie.
Zgłoś
IOI 2014-04-17, 8:35
@gwindak
tak, tak, moze nie pisz po pijaku.
Zgłoś
Feragas 2014-04-17, 9:09 1
Wczoraj zdarzyła mi się taka sytuacja.

Najpierw objaśnię skrzyżowanie - skrzyżowanie jest z światłami.
Link: goo.gl/maps/pbtq2

od tej prawej strony chciałem włączyć się do ruchu skręcając na DK86 w prawo (na mapce do góry). Czekałem 15 minut...
Przede mną 3 samochody do skrętu w prawo i 1 w lewo.
- 1 samochód (baba) - wyjazd po około 3 minutach
- 2 samochód (baba) - wyjazd po około 7 minutach
- 3 samochód (facet - audi a3) - Pomyślałem sobie "chuj, baby to pewnie miały problem bo nie widziały czy się bały lub chuj wie co, ale gościu młody to pewnie sobie poradzi" - No i chuj nie poradził sobie po mruganiu długimi światłami, trąbieniu na debila żeby jechał bo jedzie kurwa bus na prawym co wiadomo że hamuje bo zbliża się do przystanku, więc nie ma problemu, żeby przed nim wjechać. Gościu dalej stoi, w końcu nie wytrzymałem, pojechałem na 3 od jego lewej strony - czyli go ominąłem lewą stroną, wyjechałem, a gościu dalej stoi....
Ręce opadają na takich debilów. Ewentualnie wieczne kurwa rozmowy telefoniczne i chuje nawet nie wiedzą, gdzie chcą jechać...
Zgłoś
hpiotrekh 2014-04-17, 10:49 1
A to i ja dam jednego chuja w dupe drogowcom za nieprawidłowe oznakowanie poziome dróg.
Miałem przerywaną, to wyprzedzam. W połowie manewru widze, ze jade na czołówkę, bo gość z naprzeciwka był w dołku i nie było go widać.
Mogło być ostro, ale było pobocze, wiec nawet niespecjalnie zwalniał. Albo wział to na luzie, albo się ostro obsrał, bo ani klaksonu, ani dlugimi nie świecił

Jeśli to czyta, to pozdrawiam i przepraszam. Nie chciałem
trasa Lublin-Kraśnik.
Zgłoś
modyf 2014-04-17, 13:16
zdąŻy, panie prezesie, rado nadzorcza i sprzątaczko.

zdąży

A po przecinkach i budowie zdania oceniałbym cię na jakieś 10-12 lat, skąd ty prawo jazdy wziąłeś?
Ktoś tu wyżej pisał o zjebanych kolejnych pokoleniach (rocznikach) - zgadzam się całkowicie...
Zgłoś
karadzio 2014-04-17, 13:21 5
Oh, przepraszam Panie Magistrze, humanisto.

P.S. Dwa kurczak-burgery i średnią cole poproszę.
Zgłoś
Geho 2014-04-17, 15:00
@xqvz

Prędkość maksymalna to jest prędkość maksymalna. Jak jedzie młody kierowca/zdezolowanym autem/z dzieckiem/pierwszy raz tą drogą i nie czuje się pewnie to jedzie tyle ile chce i już. Ma nawet taki obowiązek - jechać prędkością zapewniającą panowanie nad pojazdem =P 70 na 90 to nie jest tragedia, przy 50 można ponarzekać.
Zgłoś
A................q 2014-04-18, 13:31
Szkoda ze takich debilek naprawde sporo jezdzi po ulicach ;/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem