Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
blondynka za kierownicą.
karadzio • 2014-04-16, 21:15
Historia z dzisiaj.
Jade moim ducato z towarem i widzę autobus z przeciwka, zza niego wyjeżdża astra i jedzie na mnie, na czołowo i ni huja nie zdąrzy, więc zatrzymuję się (paczki poleciały), udało się, gwiazda z wielką łaska się zatrzymała. Babka wielce "o huj Ci chodzi" i chce jechać dalej, ale nie pozwoliłem (dziecko ok. 7-10 lat nie przypięte z przodu - chyba uderzyło głową w deske). Ryczę na nią, bo spokojny jestem tylko do czasu, a ona na to że "ona miała pierwszeństwo, bo z dzieckiem jechała!". No kurwa padłem...

Zajebać, poćwiartować i spuścić w kiblu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
tonieja 2014-04-16, 21:25 3
wg słownika chuj trzeba zapisywać przez "CH"
Zgłoś
pumba 2014-04-16, 21:31 1
Coraz częściej przeraża mnie ludzka głupota
Zgłoś
orzeszwmorde 2014-04-16, 21:44
karadzio napisał/a:

autobus

I wszystko jasne.
Zgłoś
LordJamaican 2014-04-16, 22:00 1
ja zawsze jak widzę, gdy z naprzeciwka wyprzedzający ledwo zdąży wykonać manewr to dodaję gazu....a niech chuj się stresuje ja mam wyjebane
Zgłoś
rinspeedzazen 2014-04-16, 22:07 1
Po pierwsze primo:

Nie Twoim ducatem tylko Szefa
Zgłoś
karadzio 2014-04-16, 22:20 223
@up
sam sobie jestem szefem, prezesem, radą nadzorczą, zastępcą prezesa, sekretarką, sprzątaczką, magazynierem..
Także, moim.
Zgłoś
cfaniack 2014-04-16, 22:29 4
Tak juz jest ludzie coraz głupsi, mam 24 lata, czyli jeszcze gowno wiemi gowno widzialem, ale jak widze ludzi 4 moze 5 lat młodszych to myśle ze jak by mieli coś zrobić sami to zapomnieli by nawet jak sie oddycha
Zgłoś
PhantomMask 2014-04-16, 22:45 25
cfaniack napisał/a:

Tak juz jest ludzie coraz głupsi, mam 24 lata, czyli jeszcze gowno wiemi gowno widzialem, ale jak widze ludzi 4 moze 5 lat młodszych to myśle ze jak by mieli coś zrobić sami to zapomnieli by nawet jak sie oddycha

no popatrz jaki ty kurwa stary wyjadacz jesteś
Zgłoś
Kozioł. 2014-04-16, 23:02
Kobiety do niczego się nie nadają za co się nie złapią to żal na to patrzeć. Jeszcze jak coś zjebią to mają pretensje do całego świata tylko nie do siebie.
Zgłoś
b1z 2014-04-16, 23:16 7
a kierowca autobusu klaskał?
Zgłoś
pierdyl 2014-04-16, 23:30 2
Jak chuj. Nie ma takich głupich ludzi
Zgłoś
THEMAN 2014-04-16, 23:46 27
Jebane buractwo i cebulactwo na drogach, zatem maść na ból dupska możecie se wsadzić, muszę to napisać. Jestem młodym kierowcą, prawko mam od 7 lat. 0 wypadków, stłuczek, kolizji, nawet jednej ryski na żadnym aucie jakie miałem. jeżdżę dość dynamicznie, nie żałuję. Kiedyś ojciec wbił mi do głowy kilka prostych zasad jazdy na drodze.
Po pierwsze: Kiedy jedziesz samochodem patrz przed siebie. jaknajmniej machania głową.

Po drugie: Lusterka. Nigdy nie wiadomo kiedy motocyklista/rowerzysta inny gad wyskoczy.

Po trzecie: Kiedy jedziesz to TY jesteś kierowcą, ten za tobą i przed toba to debil za którego musisz pomyśleć.

Pokonuję autem średnio 1500 km tygodniowo.

A teraz do czego kurwa zmierzam. Wkurwiaja mnie dziadziusie co nie potrafią jechać wiecej niż 50 na godzine swoimi autami, w nocy na postojowych zapierdalają, a w lusterka żaden nie raczy spojrzeć bo zdawali na prawo jazdy kiedy mamuty biegały po ziemi, jak też niedzielni pajace, co tamują ruch w godzinach szczytu albo że niedziela i nie będą auta piłować bo na 4 i 5 biegu silnik się zużyje i konwój gwarantowany, pomijam wymijanie, wyprzedzanie bez zasygnalizowania, nagłe pierdolnięcia w hamulec na pustych drogach, dodawanie gazu kiedy wyprzedzam takich oprzymurów zeby tylko sie nie dać wyprzedzić bo moja jebana corsa jest lepsza. Baba za kierownicą w większym aucie to już katastrofa... to to już w ogóle nie potrafi sie na drodze zachować. Kurwa mać, stwierdzam że polscy kierowcy w większosci przypadków to debile, chamy i prostaki bo jakimś cudem zdali prawo jazdy, uzbierali lub rodzice dali na auto i myslą że są kurwa wielkie paniska że japierdole w swoich często 15-20 letnich autach po wujku helmucie, lecz i tak największe cebulactwo to właśnie paniska w osobówkach. Więc albo kurwa ze mną jest coś nie tak, albo drogi zajebane są takimi cwelami z prawo jazdy kat.B i myślą ze jak je mają to są panami całej drogi i czują się nietykalni. Jeśli to czytacie to chuj wam w dupe! kupiłem wideorejestrator i tak będę was kurwa nagrywał cioty i umieszczał na youtube żeby reszta normalnych kierowców uważała na takich zdziczałych debili jak wy.

Będę waszą szpilką w dupie. Amen.
Zgłoś
Adek1507 2014-04-17, 0:08 6
Mnie tylko wkurwiają takie historie. Jeżdżę po 100-300 km dziennie samochodem po samym mieście. Już się trochę nauczyłem spokoju i nie zwracania uwagi na tych tumanów, bo tylko sobie dzień zjebie. Ale jak czytam coś takiego, to ... dwa słowa: KURWA MAĆ !!!!. Ostatnio wjeżdżałem na wiadukt ślimakiem. Wiadomo, że po wjeździe mamy swój pas przez x metrów i patrzymy czy jest wolne. Wjeżdżam, kirerunek lewo, babsko po heblach z pasa obok. Zaśmiałem się i wjechałem na wiadukt. Nagle ruszyła i mi trąbi... no kurwa nie wytrzymałem i mimo, że jechałem w inną stronę to pojechałem za nią. Oczywiście skupiona tylko na drodze przed sobą nie zauważyła, że jechałem za nią 4 kilometry. Zatrzymała się pod sklepem, wysiadłem ze swojego auta i wytłumaczyłem jej na czym polega włączanie się do ruchu na wiaduktach. Przytakiwała grzecznie, ale za chuj nie zrozumiała. Ręce opadają.
Zgłoś
xqvz 2014-04-17, 0:10 7
@up pełna racja. Mnie też najbardziej wkurwiaja ludzie, którzy w terenie niezabudowanym przy ograniczeniu 90 jadą sobie 65/70. To właśnie Oni stwarzają spore zagrożenie, bo zmuszaja innych do wyprzedzania, nierzadko w tłoku, ale każdy kierowca wie, jak bardzo wkurwiające jest jechanie za takim dziadziem albo babą, kusi żeby wyprzedzić. Po drugie cholerni motocykliści. Pierdoli mnie wasze gadanie "patrz w lusterka, motocykliści są wszędzie". Ostatnio jadąc w godzinach wieczornych przez Łódź wyprzedziło mnie kilka ścigaczy, dwa lewym i trzy prawym pasem, stawiam że jechali minimum 160 km/h. Człowiek nie ma najmniejszych szans żeby takiego zauważyć w lusterku, widzisz tylko światełko a po chwili już cie mija. Nie stosujecie się do żadnych przepisów dotyczących prędkości i manewrów drogowych barany. Chociaż dobrze, że motorem najczęsciej robicie kuku sobie, a nie innym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem