📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to taki kontr temat do szerszeni, że mniejszy może w pojedynkę większego ?
Ja jak zwykle przeczytałem inaczej- 'blondynka vs pająk'
włochaty skurwiel dostał wpierdol
małe to zapierdala, niektórzy mają problem z poruszaniem się na dwóch nogach, a co tu mówić o ośmiu
Bejker napisał/a:
ctrl+shiftbiednz pajcyek
Cytat:
To co to w końcu było?Błonkoskrzydłe, błonkówki (Hymenoptera) – rząd owadów obejmujący ponad 110 tys. gatunków występujących na całym świecie, z wyjątkiem rejonów polarnych. Najwięcej gatunków spotyka się w krajach tropikalnych. Do błonkówek należą m.in. pszczoły, osy, mrówki, pilarzowate, gąsieniczniki, bleskotki i trzpiennikowate.
i pająk nie wytrzymał polskiej plagi komarów .
porównanie dawid vs goliat nietrafione
nie widzę żeby tu ktoś zapierdolił kogoś bronią dystansową i jarał się że ciota pobiła koxa
nie widzę żeby tu ktoś zapierdolił kogoś bronią dystansową i jarał się że ciota pobiła koxa
a zajakiś czas z ciała pająka wyjdą młode najedzoen błonkóweczki:P
czyli sugerujesz ze ten os czy co to kuzwa jest zlozyl jaja w pajaku? to by oznaczalo ze szczytowal kiedy go dobijal ;> prawdziwe hc sado maso
Robaczek expi na pająkach xD to ładnie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów