Niemal z siłą cunami nadciąga rzeka błota, pokazują siłę, furię i złość natury skierowaną w rasę ludzką jak i postronne zwierzęta stające jej na drodze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Drugi film jaki wstawiasz z błotem w większej ilości płynącym przez jakieś afrykańskie miasto, gdzieś jakaś powódź szaleje?
"tsunami", wiem, ze starasz się być oryginalny z pisownią, ale jeśli używasz polskich znaków to miej litość i pisz wszystko poprawnie
JEYJEYkqk napisał/a:
"tsunami", wiem, ze starasz się być oryginalny z pisownią, ale jeśli używasz polskich znaków to miej litość i pisz wszystko poprawnie
Etymologia tego słowa ma głębsze znaczenie ;D Podobnież jak kokodrill ;D
Gdy wczoraj na dzielni była promocja na ostrego kebsa...
Ciekawe czy ten z tym wózkiem zdążył. Kamerzysta nie ma w sobie za grosz sadysty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów